CM 2019: Anglia este pregătită pentru orice situaţie care ar afecta partida cu Franţa

Antrenorul secund al naţionalei de rugby a Angliei responsabil cu apărarea, John Mitchell, a declarat că reprezentativa trandafirului este pregătită pentru orice situaţie care ar putea afecta meciul cu Franţa, de pe 12 octombrie, de la Yokohama, derby-ul Grupei C de la Mondialul nipon.

Organizatorii Cupei Mondiale de rugby au emis o avertizare meteorologică privind apropierea unui puternic taifun de coasta de sud-vest a Japoniei, care ar putea periclita disputarea partidelor programate la finalul săptămânii. Potrivit unui comunicat al Agenţiei japoneze de meteorologie, taifunul ar putea aduce rafale puternice de vânt şi ploi însemnate cantitativ în sudul Japoniei, pe 12 şi 13 octombrie, când sunt programate ultimele confruntări din faza grupelor.

Noi aşteptăm cu nerăbdare partida cu Franţa. În mod normal suntem pregătiţi pentru orice situaţie, dacă vom juca pe o vreme nefavorabilă sau dacă meciul va avea loc în altă parte şi nu la Yokohama. Ne-am concentrat pe adaptabilitate şi flexibilitate, suntem gata pentru orice situaţie, a declarat Mitchell.

Confruntarea dintre Anglia şi Franţa de sâmbătă va decide ocupanta primului loc în Grupa C, în prezent englezii fiind lideri. Alte două meciuri însă sunt ameninţate de taifun, Irlanda - Samoa (sâmbătă, la Fukuoka, Grupa A) şi Ţara Galilor - Uruguay (duminică, la Kumamoto, Grupa D).

Eventuala mutare în alte oraşe a acestor partide ar fi o provocare logistică uriaşă pentru organizatorii Cupei Mondiale, zeci de mii de fani achiziţionându-şi bilete la aceste meciuri. În plus, stadionul din Yokohama are o capacitate de 70.000 locuri, fiind cel mai mare din ţară, iar biletele la Anglia - Franţa, ca şi la celelalte dispute, sunt sold-out, astfel încât posibilitatea relocării înfruntării pe un alt stadion ar genera o situaţie total dezavantajoasă pentru cei care şi-au cumpărat tichete la meci. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel