Clujul va avea AUTOSTRADĂ. Boc: Nu mai e vorba de povești

Sursa foto: Scopio
Sursa foto: Scopio

Proiectul autostrăzii Transilvania de 30 de milioane de euro va fi finalizat la începutul anului 2022. Licitația va avea loc la începutul anului viitor.

Proiectul autostrăzii Transilvania de 30 de milioane de euro va fi finalizat la începutul anului 2022, spune Emil Boc. De asemenea, el a specificat că licitația se va declanșa în februarie-martie 2021. Emil Boc a spus că proiectul care vizează conectarea Clujului la autostrada este aproape de finalizare. Primarul a spus că proiectul a trecut de faza de povești, iar pe la începutul anului 2022 proiectul de 30 de milioane de euro va fi gata.

„Un proiect concret care spun eu că se va duce mai departe...Urmăresc pas cu pas proiectul legat de conectarea Clujului la autostradă, ieri a trecut documentația pe la Minister, care vizează legătura pe la Martinești. Este un proiect de aproximativ 30 de milioane de euro, și vizează 5-8 km pentru a putea conecta Clujul la autostrada”, a spus primarul la un post de radio local.

Edilul a spus că prin luna februarie-martie se va declanșa licitația de proiectare și execuție, iar la începutul anului 2022 acest proiect va fi finalizat.

„Are ca termen anul viitor pentru începerea lucrărilor pentru că acum în 2 noiembrie s-a semnat contractul DSP și Proiect Tehnic, are termen 9 luni dar după discuția avută, se pare că va fi gata mult mai repede.

Prin februarie, martie se va declanșa licitația de proiectare și execuție, după care practic în 7 luni de zile va trebui să fie gata, deci undeva pe la sfârșitul anului 2021, începutul lui 2022, această lucrare de 30 de milioane de euro trebuie să fie gata, deci nu mai suntem la faza de proiect și povești”, a adăugat Emil Boc, informează Monitorul de Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel