Cluburile din NFL pledează pentru 17 în loc de 16 meciuri în sezonul regulat

Patronii de francize din Liga nord-americană de fotbal american (NFL) susţin creşterea meciurilor din sezonul regulat de la 16 la 17, pentru încasări mai mari, relatează presa americană, citată de AFP.

Francizele din NFL încearcă să convingă sindicatul jucătorilor (NFLPA), care a refuzat în iulie o primă propunere de a se trece de la 16 la 18 meciuri în sezonul regulat, argumentând că această creştere a numărului de jocuri nu este în interesul jucătorilor.

În ultimele sezoane, numărul accidentărilor din NFL a crescut, iar în această vară două dintre starurile acestui sport şi-au anunţat retragerea, spre surprinderea generală, înainte de 30 ani. Rob Gronkowski, de la New England Patriots, campioana en titre, şi Andrew Luck, de la Indianapolis Colts, au motivat retragerea pe seama şocurilor şi accidentărilor acumulate în cariera lor.

Una din propuneri pentru 17 meciuri în sezonul regulat vine însoţită de diminuarea meciurilor care se desfăşoară în august, în presezon, de la patru la trei sau două. O altă propunere este mult mai radicală şi vizează suprimarea jocurilor din presezon. Miza este că un meci suplimentar în sezonul regulat ar aduce mai mulţi bani cluburilor.

Patronii francizelor mai au timp 18 luni până la încheierea unui nou contract colectiv pe zece ani între NFL şi jucători.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel