Claudiu Manda: Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, înverșunați pe Mircea Geoană

Președintele Comisiei parlamentare SRI, Claudiu Manda, a făcut dezvăluiri șocante după audierea fostului șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu. 

Claudiu Manda a afirmat că Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi erau "înverşunaţi" pe fostul candidat la prezidenţiale Mircea Geoană pentru că acesta a declarat în spaţiul public că, dacă ar fi ieşit preşedinte, l-ar fi menţinut în funcţia de procuror şef DNA pe Daniel Morar, însă nu şi pe cei doi. 

[citeste si]

”Am avut audierea domnului Dumitru Iliescu. Domnia sa a dorit să fie ultima. Mai sunt elemente care sunt de lămurit. (...) În mare a făcut o serie de referiri. Unu - spunea că în cazul Voicu (n.r. fostul senator Cătălin Voicu) are probe că s-a solicitat arestarea domnului Voicu şi că domnul Coldea i-ar fi transmis domnului Morar, la vremea respectivă şef DNA, să-l aresteze pe domnul Voicu - vorbim de momentul 2009, imediat după alegerile prezidenţiale - că domnul Morar n-a fost de acord cu acest lucru şi acest lucru a ajuns la doamna Kovesi şi direct la cei doi procurori de caz. A spus că înverşunarea doamnei Kovesi şi domnului Coldea împotriva domnului Geoană veneau ca urmare a faptului că domnul Geoană ar fi declarat că domnul Morar îl va păstra şi pe cei doi îi va schimba”, a declarat joi Claudiu Manda la finalul audierilor.

El a adăugat că Dumitru Iliescu a vorbit şi despre ”statul paralel”, respectiv despre ”atacul statului paralel asupra instituţiilor fundamentale ale României - CCR, Guvern, Parlament şi justiţie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel