Circuitul Diamond League va cuprinde 15 reuniuni în 2020

Responsabilii circuitul atletic Diamond League au autorizat luni includerea unei reuniuni suplimentare în programul ediţiei din 2020, care va cuprinde astfel 15 etape, în timp ce o decizie privind probele care se vor disputa la fiecare dintre aceste evenimente va fi luat în luna noiembrie, informează agenţia Reuters.

Noua reuniune urmează să se desfăşoare în China, pe 10 mai, în cadrul unui parteneriat cu conglomeratul chinez Wanda Group, care a devenit luna trecută sponsorul circuitului, pentru o perioadă de zece ani.

În perioada următoare se va decide care dintre reuniuni este capabilă să găzduiască 11 sau 12 probe într-un interval de timp stabilit, precum şi probele programate în afara ferestrei internaţionale de televizare de 90 de minute.

O decizie în privinţa disciplinelor va fi luată la începutul lunii noiembrie. Rapoartele precedente au indicat că numărul probelor va fi redus de la 32 la 12, cu 12 pentru bărbaţi şi tot atâtea pentru femei, cea mai lungă dintre ele fiind cea de 3.000 m.

Ediţia 2020 a Diamond League va cuprinde 14 reuniuni şi o finală. Capitala suedeză Stockholm, care anunţase anterior că nu va face parte din calendarul anului viitor, a fost menţinută în circuit, conform ultimului program.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel