Ciolacu, DECIZIE privind legea carantinării și izolării

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a ieșit la declarații la sediul din Șoseaua Kiseleff.

Legea înaintată de către guvernul Orban este o lege proastă, așa cum a fost prezentată atât în Camera Deputaților, iar acum în Senat, Senatul fiind forul decizional. Am încercat la Camera Deputaților, cu ONG-urile, să avem un punct de vedere transparent asupra legii. O să continuăm la Senat dezbaterile, atât cu CSM, cât și cu organizațiile care luptă pentru drepturi și libertăți. Nu putem accepta această lege și nu putem vota această lege”, a spus Ciolacu.

Mai mult, singurul membru al guvernului care a venit să susțină această lege este domnul secretar de stat Raed Arafat, ca și specialist în ceea ce privește epidemia. Nu au venit în fața parlamentarilor nici primul-ministru, nici ministrul Sănătății și nici ministrul Justiției. Cu alte cuvinte, nu a venit niciun om politic din PNL să susțină această lege, domnul Arafat nefiind un membru de partid, nici PNL, nici PSD.

Domnia sa a venit și ne-a prezentat punctul de vedere de specialist, fără să intrăm în detalii de îngrădire a drepturilor și libertăților. Acest lucru ar fi trebuit să-l facă primul-ministru sau ministrul Justiției”, a declarat liderul PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel