Cine este logodnicul Ramonei Bădescu. A făcut închisoare timp de 8 ani, nevinovat: Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați cu alți 7 deținuți

Foto: Facebook Ramona Badescu
Foto: Facebook Ramona Badescu

Cine este logodnicul Ramonei Bădescu și de ce a făcut închisoare.

Ramona Bădescu a trăit miracolul de a deveni mamă, pentru prima dată, la vârsta de 50 de ani, pe cale naturală, după ani întregi în care a tot încercat să aibă un copil.

Vedeta și logodnicul ei, Fabio Cali, au devenit părinții unui băiat, în octombrie 2019, Ignazio Salvo Cali, spre mare surprindere și bucurie a tuturor fanilor vedetei. 

Cine este Fabio Cali, logodnicul Ramonei Bădescu

 

Fabio Cali este un bancher italian, care a fost cercetat pentru o inginerii financiare de peste 90 de milioane de euro. Mai mult, acesta a stat o perioadă în arest, însă în final, și-a dovedit nevinovăția după 8 ani de coșmar petrecuți după gratii. 

Totul s-a întâmplat în urmă cu aproape 15 ani, atunci când viitorul soț al româncei a fost arestat preventiv pentru acuzații de fraudă. Bancherul, care acum are 53 de ani, a fost acuzat alături de alte 18 persoane de tranzacții ilegale prin intermediul Banca Di Roma, în anul 2005.

Logodnicul Ramonei Bădescu a povestit despre experiența din închisoare

Într-un interviu, Fabio Cali a vorbit despre condițiile grele pe care le-a avut în cel mai mare și mai vechi penitenciar din Italia, acolo unde a fost trimis, deși ulterior s-a dovedit că este complet nevinovat.

"Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați alături de alți 7 deținuți. Condițiile sanitare erau extrem de precare, toaletele erau plasate în zona de gătit, fără posibilitatea de a face un duș în fiecare zi, nici măcar vara", a povestit Fabio Cali pentru publicația informazione.it, citează wowbiz.ro

Întrebat cum s-a înțeles cu ceilalți prizonieri, Cali a răspuns că nu a avut probleme din acest punct de vedere.

"Au fost relații civilizate, chiar și gardienii erau destul de apropiați de deținuți pentru că sufereau și ei din cauza acelorași probleme pe care le aveau aceștia și nu aveau cum să-i ajute. Penitenciarul Regina Coeli, care este folosit de multe ori ca arest preventiv, ”oferă” condiții extrem de grele. Deținuții rămân în celule 22 de ore pe zi, nu există nici o activitate pentru ei iar celulele sunt supra-aglomerate.(...) Am suferit pagube morale, atât eu cât și familia mea. Toate bunurile mele au fost sechestrate, ulterior le-am primit înapoi", a mai povestit Fabio Cali.

Ramona Bădescu, nuntă și botez în aceeași zi?

Micuțul celor doi nu a putut fi botezat până acum din cauza pandemiei, dar evenimentul va avea loc peste câteva luni, iar cei doi se gândesc să organizeze și nunta în aceeași zi.

"Ne-am cunoscut pe 18 iulie 2017 și atunci nu ne-am plăcut din prima. Nu a fost dragoste la prima vedere. A fost o cucerire lentă, am vorbit mult la telefon, mai ales că imediat ce ne-am cunoscut în Italia, eu am plecat la Malta pentru un spectacol și apoi la București. El era obișnuit să cucerească imediat o persoană pe care o cunoștea, să îi cadă la picioare, cu mine a fost însă mai greu. Fiind plecată în țară, a recurs la multe telefoane, convorbiri și nu întâlniri, care au făcut într-un fel să ne cunoaștem într-un mod mai profund și mai delicat. Eu am fost întotdeauna mai greu de cucerit”, a povestit Ramona Bădescu acum ceva timp, pentru Click.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel