Ciclism: Wout van Aert a câştigat etapa a 4-a a cursei Criterium du Dauphine

Ciclistul belgian Wout van Aert (Team Jumbo-Visma) a câştigat miercuri, în solitar, etapa a 4-a a cursei Criterium du Dauphine, care a avut ca punct de plecare şi sosire localitatea Roanne (26,1 km). 

Etapa a fost marcată de accidentarea gravă a britanicului Chris Froome, care înaintea startului, la un antrenament, s-a izbit violent de un zid şi a fost transportat la spital, fiind suspectat de fractură la şold. Van Aert a fost cronometrat cu timpul de 33:38, pe locul doi sosind americanul Tejay van Garderen (EF Education First, +31), iar pe trei olandezul Tom Dumoulin (Team Sunweb, +47).

În clasamentul general, lider este în continuare britanicul Adam Yates (Mitchelton-Scott), cu un timp total de 12:27:26, urmat de belgianul Dylan Teuns (Bahrain-Merifa, +4) şi de Van Garderen (+6). Joi va avea loc etapa a 5-a, între localităţile Boen-sur-Lignon şi Voiron (201 km). Competiţia, care cuprinde opt etape, este o repetiţie generală înainte de Turul Franţei, anul trecut fiind câştigată de britanicul Geraint Thomas (Team Sky). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel