Ciclism: Pavel Sivakov (Team Ineos) a câştigat Turul Poloniei

Ciclistul rus Pavel Sivakov (Team Ineos) a câştigat vineri cea de 76-a ediţie a Turului Poloniei, la finalul etapei a şaptea (ultima), care s-a desfăşurat pe o distanţă de 153 km, în jurul localităţii Bukowina Tatrzanska, etapă adjudecată de slovenul Matej Mohoric (Bahrain-Merida).

La finalul cursei, Mohoric a fost înregistrat cu timpul de 4:04:42, urmat de americanul Neilson Powless (Team Jumbo - Visma, +55) şi italianul Gianluca Brambilla (Trek - Segafredo, +1:07). La general însă, Sivakov a câştigat competiţia cu timpul total de 26:20:58, argintul fiind obţinut de australianul Jai Hindley (Team Sunweb, +2), bronzul revenindu-i italianului Diego Ulissi (UAE Team Emirates, +12).

Victoria ciclistului rus a venit în contextul în care joi, germanul Pascal Ackermann (BORA - hansgrohe), care era lider la zi după cinci etape, şi-a anunţat retragerea din competiţie pentru a putea participa la campionatul european care are loc în Olanda. Aşa cum se ştie, ediţia din acest an a Turului Poloniei a fost marcată de incidentul tragic în care ciclistul belgian Bjorg Lambrecht (Lotto-Soudal) şi-a pierdut viaţa în urma unei lovituri la cap după o căzătură, în etapa a 3-a. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel