Ciclism: Dylan Teuns a câştigat etapa a 2-a din Criterium du Dauphine şi a devenit lider

Ciclistul belgian Dylan Teuns (Bahrain-Merida) a câştigat luni etapa a 2-a din Criterium du Dauphine, desfăşurată între localităţile franceze Mauriac şi Craponne-sur-Arzon, pe distanţa de 180 km, şi a devenit lider, informează radioteleviziunea RTBF. 

Dylan Teuns l-a învins într-un sprint în doi pe francezul Guillaume Martin (Wanty-Gobert), amândoi sosind cu timpul de 4 h 12 min 41 sec. Danezul Jakob Fuglsang (Astana) s-a impus în sprintul pentru locul 3, la 13 secunde de Teuns, în faţa francezului Thibaut Pinot (Groupama-FDJ) şi a canadianului Michael Woods (EF Education First).

Teuns, care a obţinut la 27 de ani primul succes din acest sezon, al nouălea din cariera sa, a trecut pe primul loc în clasamentul general, detronându-l pe norvegianul Edvald Boasson Agen (Dimension Data). În clasamentul general, Teuns are un avans de 3 secunde faţă de Guillaume Martin şi de 20 de secunde faţă de Fuglsang. A treia etapă îi va conduce marţi pe ciclişti între Le Puy-en-Velay şi Riom, pe distanţa de 177 km. Criterium du Dauphine se încheie duminică. Cursa serveşte în mod tradiţional drept prtegătire pentru Turul Franţei, care în acest an va avea startul la Bruxelles pe 6 iulie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel