Urmărește emisiunea live


Ciclism: Chris Froome, în stare gravă

Ciclistul britanic Chris Froome este într-o stare ''foarte gravă'' şi ''este clar că nu va putea lua startul în iulie în Turul Franţei'', a declarat, miercuri, managerul echipei Ineos, David Brailsford, potrivit AFP.

El a menţionat că britanicul s-a izbit de un zid şi că i-a fost foarte greu să vorbească câteva minute după ce a căzut. Chris Froome, cvadruplu câştigător în Turul Franţei, a fost transportat la spital după ce a suferit o căzătură, miercuri, la un antrenament dinaintea etapei a 4-a din Criterium du Dauphine.

Froome, 34 ani, a căzut în timpul unei recunoaşteri a parcursului etapei a 4-a, un contratimp individual de 26,1 km, fiind suspect de o fractură la şold. Britanicul, care a fost nevoit să abandoneze, spera ca această cursă pe etape din Franţa să-i servească pentru intrarea în formă înainte de startul Marii Bucle, programat pe 6 iulie la Bruxelles. După un început de an discret, Froome a arătat o revenire de formă la Criterium du Dauphine, unde ocupa locul 8 în clasament, la 24 de secunde de liderul Dylan Teuns (Belgia). Ciclistul britanic a câştigat Turul Franţei în 2013, 2015, 2016 şi 2017, iar în Criterium du Dauphine s-a impus de trei ori (2013, 2015, 2016), relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel