Ciclism: Eduard Grosu, clasat pe locul al treilea în prima etapă din Turul Luxemburgului

Rutierul român Eduard Michael Grosu (Delko Marseille Provence) a ocupat locul al treilea în prima etapă a Turului ciclist al Luxemburgului, desfăşurată joi, între capitala Luxemburg şi Hautcharage, şi câştigată de francezul Christophe Laporte.

Laporte (Cofidis), care se impusese şi în prologul de miercuri, a fost cronometrat pe 191,3 km cu timpul de 4 h 48 min 31 sec, fiind urmat, cu acelaşi timp, de compatriotul său Justin Jules (Wallonie-Bruxelles) şi Grosu. Ciclistul de la Cofidis s-a impus în urma unui sprint încheiat haotic, în care l-a trimis în barierele de protecţie pe Justin Jules, care încerca să îl depăşească pe partea dreaptă, cu câţiva metri înaintea liniei se sosire.

Jules, conştient după această cădere, a fost transportat la spital pentru a fi examinat, alegându-se cu copci la frunte şi pomet. În clasamentul general al cursei, Laporte este deţinătorul tricoului galben al liderului, urmat la 11 secunde de germanul Marcel Meisen (Corendon) şi de belgianul Piet Allegaert (Sport Vlaanderen). Grosu ocupă doar locul 96, la 40 de secunde de lider. Vineri este programată etapa a doua, între Steinfort şi Rosport, pe distanţa de 168,6 km, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel