Chirieac, verdict dur pentru parlamentarii care schimbă tabăra înainte de opoziţie

Analistul politic Bogdan Chirieac a explicat ce se va întâmpla cu parlamentarii care trec de la PSD la PNL înainte de moţiunea de cenzură.

"E un proverb vechi de 2000 de ani, iubesc trădarea, dar îi urăsc pe trădători. Cei care merg acum la PNL nu se vor regăsi pe listele PNL. Poate vor primi alte avantaje, alte sinecuri, asta pot să cred. Dar asta arată că PNL face acelaşi tip de politică pe care l-a făcut PSD cândva. Cred că vor mai lua oameni de la PSD. Înţelegem şi de ce PSD chiar doreşte acum să treacă moţiunea de cenzură. Este cea mai simplă cale să opreşti hemoragia.", a spus analistul politic.  

Cum faci alegeri cu mii de infectări zilnic?

Mai departe, cu felul în care PSD face opoziţie, eu nu mă pronunţ, e treaba lor. Au crescut în sondaje! Dar Excelenţa sa, Preşedintele României, condamna şi acuza PSD de cinism pentru că a făcut un gest perfect democratic, o moţiune de cenzură. Mai democratic de atât nu poate fi nimic în viaţa parlamentară. Şi atunci, dacă are dreptate aici, că sunt vremuri grele, pandemie, cum faci alegeri? Cu mii de infectări zilnic? Dacă prima parte a discursului este corectă, de ce vine cu partea cealaltă în care riscă să facă alegeri? A spus că este bine că se pun întrebări despre cum se organizează alegerile. Ce legitimitate au primarii cu 15 la sută participare?", a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel