Cezara Dafinescu nu va merge la vot pe 5 iunie

Actrița Cezara Dafinescu, deși crede în bunătatea oamenilor, este foarte îngrijorată de ceea ce se întâmplă în societatea românescă, motiv pentru care nu merge la vot pe 5 iunie. Marea actriță a Teatrului Național dezvăluie pentru DCnews ce planuri are pentru viitor.

- Se întâmplă foarte multe lucruri grave în societatea românească începând cu sănătatea, învățământul, cultura etc. Mai avem vreo șansă?

- Sunt foarte pesimistă. Pe mine mă îngrozesc toate lucrurile astea pentru că eu am trăit și în alte epoci. Am făcut un lucru îngrozitor în 1989, am omorât niște oameni pentru a fi liberi și pentru a trăi mai bine, ca să fim fericiți. Eu am crezut că se poate face ceva, cred în bunătatea omului, dar toate lucrurile urâte care se întâmplă mă deprimă până la lacrimi. Nu te mai poți baza pe nimic, totul e minciună, totul e subterfugiu, ce e alb e de fapt negru, ce e negru are urme de alb și sunt dezorientată. Am fost întrebată cu cine votez. Nu votez. Pe de altă parte dacă oamenii care sunt corecți și vor să fie bine în țara asta se dau la o parte, ce se întâmplă? Îi lăsăm tot pe ei, tot pe ăștia care se bat între ei, se aleg între ei, fac alianțe, nici nu mai știm cine cu cine, care cu care, trăim în plin Caragiale.
Eu sunt foarte pesimistă, singura mea speranță e că așa cum se spune că suntem grădina Maicii Domnlui poate ne scoate așa Dumnezeu și ne scapă pe ăia care merităm.

- Ce părere aveți despre accidentul patronului de la Hexi Pharma?

Umblă tot felul de teorii, că a fost determinat să se sinucidă, că a fost extras, că l-au hipnotizat, tot felul de teorii, ce se întâmplă e de neimaginat, de unde se pleacă și unde se ajunge. Eu cred că el a fost Acarul Păun, eu cred că s-a profitat de dorința de înavuțire a acestui domn, suntem în plină junglă, din păcate.

Ce planuri aveți?

Urăsc să vă amintiți de noi după ce murim și după 40 de ani de teatru vreau să fac un spectacol de adio, o întâlnire cu admiratorii mei, o piesă pe care mi-a scris-o George Arion despre viața și activitatea mea. Vreau să merg prin toate teatrele din țară și să mă întâlnesc cu spectatorii care vor să știe ce mai face Cezara Dafinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel