Cei mai buni piloţi din ţară, așteptați la Raliul Sibiului la o nouă etapă a Campionatului Naţional

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com

Cei mai buni piloţi din ţară sunt aşteptaţi, între 29 şi 31 iulie, la Sibiu pentru o nouă etapă a Campionatului Naţional de Raliuri 2021, iar la Start sunt aşteptate şi echipaje internaţionale!

După ce în urmă cu un an, Sibiu Racing Team a reuşit să reînvie legenda pe macadam, anul acesta, organizatorii Raliului Sibiului pregătesc o nouă ediţie de colecţie, presărată cu mult spectacol, pe probele senzaţionale de macadam! Înscrierile pentru etapa a VII-a a Campionatului Naţional de Raliuri Betano şi Campionatului Naţional Rally 2 au început deja, la start fiind aşteptate peste 70 de echipaje!

Pregătirile pentru cel mai aşteptat eveniment automobilistic al anului, de la Sibiu, au intrat în linie dreaptă. Înscrierile au început deja, iar echipajele care doresc să participe la etapa de campionat de la Sibiu pot consulta deja documentele oficiale. Potrivit acestora, competiţia va avea o lungime totală de peste 400 de kilometri, dintre care 112,62 reprezintă distanţa celor 8 probe speciale. Piloţii vor avea de străbătut probe extraordinare, pe macadam, în peisaje naturale de poveste, se arată într-un comunicat de presă. 

Care este programul



Startul festiv al Raliului Sibiului 2021 este programat pentru joi, 29 iulie, şi va fi precedat de o paradă senzaţională pe Pietonala Nicolae Bălcescu- str. Tribunei- Str. Mitropoliei- Piaţa Mică, echipajele urmând să tureze motoarele pentru Startul Festiv în Piaţa Mare a Sibiului-inima urbei de pe Cibin.

Testele oficiale pentru echipajele participante la Raliul Sibiului 2021 vor avea loc vineri dimineaţa, de la ora 08:30, în Dealul Guşteriţei, urmând ca primele două probe speciale cronometrate- Cheile Cibinului Sparco, să fie programate la ora 16:18, respectiv 18:51, pe o porţiune de aproape 12 kilometri, fiecare. Tot vineri este programată proba regină a Raliului Sibiului, îndrăgita Şanta - Şcoala de Şoferi Elit, pe noapte, pe o porţiune de 5 kilometri, probă care va face deliciul publicului împătimit al motorsportului şi nu numai.

Ziua a doua a Raliului debutează cu proba specială Răşinari Bucur Tuning, cu startul la ora 10:48, pe o porţiune de peste 24 de kilometri într-un peisaj fantastic şi continuă cu Şanta - Şcoala de Şoferi Elit pe alţi 15,8 km de macadam. Echipajele vor continua parcursul cronometrat cu câte o nouă trecere pe proba specială Răşinari Bucur Tuning şi Şanta- Şcoala de Şoferi Elit, urmând ca etapa de Raliu de la Sibiu să se încheie cu ultima probă specială Circuitul Paralel - Schade Berater, pe o porţiune de 3,8 km cronometraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel