Cea mai sexy bunică din lume fascinează mii de internauți

Top modelul francez în vârstă de 60 de ani Yazemeenah Rossi fascinează mii de internauți pe Instagram cu fizicul său încă tânăr, relatează online ziarul spaniol ABC.

Yazemeenah Rossi este mamă a doi copii și are doi nepoți. Ea a fost considerată de mii de internauți cea mai sexy bunică din lume. Yazemeenah s-a născut în Corsica și lucrează de peste zece ani pe podiumuri cu mare succes. Ea asigură că secretul menținerii tinereții sale este o dietă echilibrată, câteva minute de meditație zilnic, exercițiile fizice și dușurile reci.

Spune că nu s-a supus niciodată operațiilor estetice și că impresionanta sa podoabă capilară căruntă este naturală și că nu și-a vopsit niciodată părul deși a primit numeroase oferte pentru a-și schimba culoarea.
După cum se vede din pozele pe care le postează pe contul său de Instagram, unde are o legiune de admiratori, ea își menține o figură atractivă și încearcă să-și cultive atât corpul cât și mintea.

"Îmi exfoliez pielea o dată pe săptămână cu un produs preparat din ulei de măsline și zahăr, mănânc un avocado pe zi și urmez o dietă bogată în pește și carne. Nu fac exerciții fizice excesive și încerc să evit pe cât posibil medicamentele", a recunoscut ea într-un interviu, potrivit Agerpres.

Yazemeenah Rossi locuiește în prezent Malibu și a devenit imaginea mai multor mărci de renume internațional.

Ea a participat la numeroase campanii ale unor firme precum Hermés și Yves Saint Laurent. Cea mai recentă colaborare fost lansarea promoțională a unor articole de lenjerie de corp și costume de baie pentru lanțul de magazine Bloomingdale's și Barneys.

Sursa foto: Facebook Yazemeenah Rossi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel