Ce zodie este Dumnezeu? Cea mai mare curiozitate a românilor

Astrologia este un domeniu care fascinează pe foarte mulți români.

Cea mai mare curiozitate a românilor despre zodii este... „Ce zodie este Dumnezeu”. Când scrii pe Google: „Ce zodie este”, imediat îți apare sugestia: „Ce zodie este Dumnezeu”, dovadă că este în topul căutărilor românilor.

Este curios că oamenii sunt interesați de „ce zodie este Dumnezeu” în primul rând pentru că cine crede în Dumnezeu nu crede, cu adevărat, în zodii. În plus, Biserica nu este de acord cu horoscopul. 

2. -imagine fara descriere- (ce-zodie-este-dumnezeu_39912800.jpg)

Fiecare este liber să creadă în ce vrea și în cine vrea, dar este ciudată asocierea românilor în căutările de pe Google: Dumnezeu și zodiile se cam exclud. Nu poți crede în Dumnezeu, dar și în zodii. Și este destul de evident răspunsul, chiar dacă nu îl găsiți pe Google în niciun articol: Dumnezeu nu este „născut” în nicio zodie.

De ce dacă Biserica e împotriva horoscopului, în unele biserici e pictat zodiacul

Sunt anumite persoane care se întreabă de ce dacă Biserica este împotriva horoscopului, în unele biserici, puține la număr ce-i drept, este pictat zodiacul. Aflați de ce în rândurile de mai jos.

VEZI ȘI: Vlăduța Lupău, Costi Ioniță și Jador, lovitură pentru intelectuali de 1 Decembrie, Ziua Națională

Zodiacul pictat în biserici nu are de-a face cu prezicerile zodiacale care speculează viața pe acest pământ, ci este o reprezentare a trecerii timpului peste care stăpân este Dumnezeu, pentru a aminti tuturor că cele două vieți ale noastre, cea de pe pământ și cea veșnică, stau în mâinile Lui. În Biserică, zodiile simbolizează lunile anului, ”pe care Tatăl le-a pus în stăpânirea Sa”, după cum mărturisește Hristos Domnul (Faptele Apostolilor 1:7), conform Ortodoxiatinerilor.ro.

Zodiile din jurul lui Dumnezeu-Tatăl sunt doar constelații ale Universului fără a ne influența alegerile pe care le facem în viața noastră. Dacă planetele ne influențează viața, atunci cu siguranță și munții, și oceanele, și norii ne influențează deciziile și asta ar însemna să nu mai avem voință liberă ci decizii predeterminate. Cu cât un lucru este mai necunoscut și mai departe de om (planetele, galaxiile, stelele, etc.) cu atât mai mult se poate specula asupra lui (se pot emite tot felul de idei și teorii).

În Molitfele Sfântului Vasile cel Mare, una din rugăciuni zice așa: „Aşa, Dumnezeule, goneşte de la robul tău (N) toată lucrarea diavolului, toată vrajba, toată fermecătura, slujirea idolească, vrăjirea cu stelele, căutarea în stele…”

Iar la final tot Sfântul Vasile cel Mare ne luminează zicând în lucrarea sa, Hexaimeron:

"Omule nebun, ce legătură poate să aibă zodia de pe cer, cu naşterea ta pe pămînt? Niciodată nu are legătură steaua ta de pe cer cu naşterea ta. Ne-am făcut răi din cauza răutăţii noastre. Am dat voinţa noastră în mîna satanei, ne-a făcut răi de bunăvoie, nu de silă. Nu ne-a silit nici luna la rău, nici zodiile, nici constelaţiile cerului, ci răutatea noastră şi voia noastră proprie, iar aceasta aduce munca veşnică."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel