Ce le-a cerut Zgonea parlamentarilor

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a anunțat marți că a lansat o cerere către colegii parlamentari, în perspectiva alegerilor europarlamentare din 25 mai.

Președintele Camerei Deputaților a transmis că în perioada campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare nu îşi doreşte ca Parlamentul României să fie "un generator de limbaj violent", precizând că le-a cerut colegilor parlamentari să nu se jignească până pe 25 mai.

"Este o perioadă foarte sensibilă şi nu doresc ca Parlamentul României să fie un generator de limbaj violent. Am cerut să păstrăm aceeaşi atitudine pe care am avut-o în Săptămâna Mare până pe 25 mai. Cred că ar fi un lucru productiv şi, dacă vreţi, un pas înainte în evoluţia societăţii româneşti, dacă am putea să reuşim până pe 25 mai să nu ne jignim, fie în interiorul Parlamentului, fie afară, ca după aceea să venim aici pe la colţuri să ne întâlnim ca parlamentari să ne cerem scuze că nu ştiu ce a fost obligaţie de partid. Cred că reuşesc acest lucru împreună cu liderii grupurilor parlamentare", a declarat Valeriu Zgonea, citat de Mediafax.

El a făcut aceste precizări după şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor și a amintit că sâmbătă începe oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare din 25 mai.

Vezi și: Protestul lui Cernea privind parteneriatul civil, trimis la Comisie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel