EXCLUSIV  Ce arată astrograma lui Dan Barna. Daniela Simulescu: Se opune în primă fază

Dan Barna
Dan Barna

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, i-a realizat portretul astrologic al lui Dan Barna. 

Dan Barna, vicepremier, membru al Camerei Deputaților și președinte al Uniunii Salvați România, al treilea cel mai mare partid din Parlamentul României, s-a născut pe 10 iulie 1975, la Sibiu.

"Observăm din start că este un nativ Rac. Adică un familist convins, cu legături strânse cu rudele, un om căruia îi place să construiască, manierat și conservator pe alocuri. Dar Soarele face o conjuncție cu Saturn, planeta timpului și a responsabilității. Acest aspect îi oferă schimbările cele mai importante din viață dupa vârsta de 36 de ani. De asemenea, îi dă tenacitate, răbdare, rezistență, o natură serioasă, foarte metodică, dornică să pună fundații, să creeze structuri, dar și un ritm propriu de a face lucrurile, de multe ori prea lent și enervant pentru cei din jurul său", a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Tot ea mai precizează următoarele: "Luna plasată în semnul Leului l-a ajutat să își ia rolul de reprezentant al partidului, pentru că vine la pachet cu o nevoie de atenție, un ego puternic, încredere în sine, calități de organizator/lider. Mercur în Gemeni oferă mintea ageră, curiozitate și capacitatea de a se face înțeles. Venus în Fecioară îl face pragmatic și analitic, deseori nemulțumit și perfecționist, Iar Marte in Taur este reponsabil pentru dorința de stabilitate financiară, fuga de risc, evitarea conflictelor și încăpățânare.

Nodul Sud, cel responsabil pentru bagajul preluat din alte vieți/tiparul transgenerațional se află în Taur. Nativii din această generație se tem de pierderi, indiferent de natura lor. Caută confortul, păstrarea tradițiilor, posesiunile. Se opune în primă fază schimbărilor și au atașamente puternice de tot ce este concret, mai puțin de ce este spiritual."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel