Ce animal spiritual ai, în funcție de zodie. Te ajută în călătoria ta spirituală

Foto Pexels
Foto Pexels

Animalele spirituale ale zodiilor sunt precum niște animale-totem, un fel de spirite protectoare, vechi strămoși care pot trimite energie, protecție și călăuzire. 

Berbec: ghepardul

Ești plin de energie și te caracterizează viteza cu care faci toate lucrurile. Ești atras chiar și de ideea de „vânătoare”, atunci când ai un țel înaintea ta, nu te oprești până când nu îl obții. În călătoria ta spirituală, ghepardul îți poate fi sursă de putere, iar lupta pentru supraviețuire nu a fost nicicând mai frumoasă, învinge-ți toate temerile!

Taur: ursul

Simbolizând putere și stabilitate, ursul este un simbol pentru resursele pe care dorești să le obții, pentru siguranța financiară la care visezi și pentru principiile în care crezi. Așadar, putere, curaj, protecție, dar și răbdare, acestea sunt calitățile pe care animalul tău spiritual și energia acestuia ți le pot transmite în călătoria ta către descoperirea de sine. 

Gemeni: delfinul

Împarți cu delfinul inteligența, spontaneitatea, curiozitatea și felul jucăuș de a fi în viață. Experiențele memorabile te cheamă, iar acest animal spiritual îți transmite prin energia sa faptul că te poți bucura de viață într-un mod cu totul și cu totul special. Delfinul este asociat atât cu elementul apă, cât și cu cel de aer, stăpânind calitățile emoționale, dar și pe cele intelectuale. 

 

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel