Urmărește emisiunea live


Ce aduce retrogradarea lui Saturn pentru fiecare zodie și ascendent. Previziuni ”wow”

Foto Pexels
Foto Pexels

Daniela Simulescu are noi previziuni legate de retrogradarea lui Saturn de pe 4 iunie. 

Daniela Simulescu, astrolog și redactor-șef Astrosens.ro, vine cu detalii în exclusivitate legate de retrogradarea lui Saturn de pe 4 iunie 2022. Având în vedere că Saturn este dur precum o stâncă și ne obligă să construim la fel de autentic precum este și el, e posibil să ne lovim de anumite limite ale noastre, ceea ce nu este cel mai rău lucru deși poate fi frustrant. Iată cum te afectează această retrogradare și ce anume ai putea să faci ca să o folosești cu înțelepciune.

Trebuie să reținem că Saturn ne ajută să construim!

Berbec/ Ascendent în Berbec

Saturn va retrograda în casa a 11-a. Are legătură cu planurile pe termen scurt. Trebuie să vă dați seama dacă ceea ce ați făcut de la începutul anului a fost bun sau nu. Oamenii nu mai sunt la fel de disponibili cum erau odată.

Cu Saturn retrograd vreți să fiți văzuți, recunoscuți, dar vedeți cu ce cost puteți îndeplini aceste dorințe. Trebuie să găsiți soluții, să munciți, să nu vă plângeți, să acționați. Relațiile cu copiii ar putea aduce probleme. S-ar putea să simțiți că nu primiți iubire sau nu oferiți iubire.

Sfatul pentru voi este să fiți mai selectivi în ceea ce privește toată zona socială, oamenii, prietenii. 

Taur/ Ascendent în Taur

Saturn în Vărsător v-a adus încă din 2020 lucruri din punct de vedere profesional: situații destul de frustrante, neînțelegeri, supărări. Vi se oferă oportunitatea să vă revizuiți comportamentul și atitudinea. Încercați să schimbați ceva, profitați de perioada septembrie-octombrie, mai ales. E cazul să găsiți ceva mai autentic pentru voi. Puneți-vă întrebarea: „sunt fericit aici unde sunt?”.

Saturn în casa a 10-a face careu cu Ascendentul și Descendentul. Poate să aducă o problemă de sănătate pentru o persoană dragă vouă, o persoană cu autoritate.

Sfatul pentru voi este să vă luați mai în serios, iar cei care vor să înceapă acum o altă carieră, să țină cont că va fi de lungă durată. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Saturn retrogradează în casa a 9-a și vorbește despre relația voastră cu Dumnezeu, despre principii, valori, despre ceea ce credeți că e corect și ce nu. Veți trece prin evenimente, dar și examene care s-ar putea să nu se desfășoare așa cum vă doreați voi. E posibil să nu intrați la facultatea dorită, puteți să reluați o școală.

Dacă ați planificat o călătorie, o plecare, e posibil să vă chinuiți cu anumite amânări. Totodată, chestiunile legale juridice, vor fi întârziate, amânate, tot ce ține de acte și documente va fi tergiversat. Saturn vrea să vă oblige să faceți lucrurile așa cum trebuie.

Sfatul pentru voi este să vă reviziuți principiile și valorile și să meditați la relația cu propriul Dumnezeu.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel