EXCLUSIV  Ce aduce Marte în Taur pentru fiecare zodie/ascendent până la final de august. Schimbări majore

Foto Pexels
Foto Pexels

Tranzitul lui Marte în Taur durează din 5 iulie până pe 20 august.

Marte își începe tranzitul în semnul Taurului, unde va sta până pe 20 august. Câteva dintre sfaturile pe care astrologul Daniela Simulescu ni le oferă cu privire la acest eveniment includ întreaga arie financiară: ar fi bine să încercăm să economisim cât mai mult, să ținem cont de raportul calitate-preț, să negociem, să nu ne aruncăm și să încercăm să lucrăm cât mai sustenabil! Trebuie să construim cu ce avem și să ne facem și un fond de rezervă.

Previziuni pentru zodii

Berbec / Ascendent în Berbec

Marte va tranzita casa a doua a banilor. Marte te invită să nu te arunci mai mult decât e cazul, ci să te bazezi pe ce ai aici și acum. Învață să accepți banii pe care îi ai acum, nu să te gândești la banii pe care îi vei face tu cu altă ocazie. Nu cheltui aiurea, nu face investiții fără să calculezi riscurile și fă-ți o pușculiță, pune separat niște bani.

Taur / Ascendent în Taur

Marte e în semnul vostru, dar nu se simte chiar în largul său. Veți intra în situații pe muchie de cuțit, pe repede înainte. Veți primi curaj, dar și furie. Veți deveni mai agresivi, vă veți simți măcinați de neputința de a accepta anumite limite. S-ar putea să fiți mai impulsivi. Mișcarea în natură e cea mai bună soluție, furia aceasta trebuie consumată.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

Marte intră în casa a 12-a, aveți grijă la problemele de sănătate, dacă ajungeți într-o criză, ea apare ca să vă dea ceva de înțeles. Că v-ați pierdut pe voi pe undeva, că v-ați sacrificat pentru alții. Vă confruntați cu niște situații din trecut, trebuie să vă rupeți de anumiți oameni din trecut. Mai faceți curățenie în viața voastră. S-ar putea să simțiți că aveți inamici, oameni răutăcioși în jurul vostru.

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Horoscop 5 iulie 2022

Berbec

Cum Marte, guvernatorul tău, trece într-un semn de pământ, vei observa la tine o lene, o nevoie de confort și lipsa dorinței de a te mai grăbi. 

Taur

Marte îți aduce energie, curaj, dar și furie. Cert este că poți lua decizii mult mai ușor, poți să îți asumi unele fapte sau poți evita întârzierile. 

Gemeni

Schimbarea lui Mercur îți va da de gândit din punct de vedere financiar. Iar Pallas îți va pune mintea în mișcare, dar și furie suplimentară. 

Rac

Mercur te va face mai gânditor. De altfel, vei respinge orice ți se pare lipsit de logică. Încearcă să comunici deschis ce îți dorești sau nu. 

Leu

Intrarea lui Marte în casa carierei va fi precum o armă cu două tăișuri. Vei lupta mai puternic pentru proiectele tale, dar vei avea și conflicte cu șefii. 

Fecioară

Începe o perioada foarte bună pentru a te înconjura cu oameni mai deștepți ca tine, de la care să afli informații folositoare. 

Balanță

Ai grijă cu cine umbli! Ai nevoie de oameni echilibrați astfel încât să găsești și tu armonia interioară, nu de oameni care să îți țină isonul. 

Scorpion

Marte intră în casa parteneriatelor. Marte te și ajută, dar te poate și încurca. Adică, poate lega mai mult o relație sau o poate rupe mai ușor. 

Săgetător

Colegii vor fi cei mai buni aliați, dar și cei mai mari critici. Deci trebuie să ai grijă la modul în care te porți cu ei. 

Capricorn

Mercur se mută în casa relațiilor. Deci cu ajutorul cuvintelor, vei putea să te apropii de oameni. Este cazul să ieși din carapace. 

Vărsător

Peste tot în jurul tău vei întâlni oameni furioși. Nu este cazul să iei decizii pripite, mai ales dacă sunt bazate pe un disconfort de moment. 

Pești

Gândește, socotește și abia pe urmă vorbește sau scrie. Mercur și Marte te vor ajuta să te ții de acest proces în orice domeniu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel