Cazul lui Daniel Borgovan, învăluit în mister. Accident sau tentativă de crimă? Tânărul se certase cu iubita lui înainte de a ajunge în comă

Foto: Daniel Borgovan
Foto: Daniel Borgovan

Se adânceşte misterul în cazul campionului la box Daniel Borgovan. 

Se adânceşte misterul în cazul lui Daniel Borgovan, campionul naţional la box din Bistriţa, aflat acum în comă, după ce s-a rostogolit pe scări un etaj întreg, în blocul lui. Tânărul s-ar fi certat vineri seara cu iubita lui, iar tânăra şi-ar fi chemat în ajutor mai mulţi prieteni, susține familia lui Daniel Borgovan.

Aceştia l-ar fi bătut pe boxer pe holul blocului, iar în timpul încăierării acesta ar fi căzut pe scări un etaj întreg. Acum este ţinut în viaţă doar de aparatele de la Terapie Intensivă, iar cei dragi își doresc să afle ce s-a întâmplat, de fapt, în acea seară. A căzut sau a fost împins de la etaj? Este vorba despre un accident sau tentativă de crimă? Polițiștii vor stabili asta, în acest caz fiind demarată o anchetă.

Care este starea sportivului

"Nu s-a schimbat nimic. Medicii au încercat să oprească sedarea pacientului, însă a devenit agitat aşa că lucrurile au revenit la situaţia iniţială", a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt Spitalul Clinic de Urgență Bistrița.

Mama campionului speră că acesta își va reveni din comă.

"În momentul în care am încercat să vorbesc cu el, să-l strig, să-i spun că sunt lângă el, a avut nişte reacţii care doctorii spun că sunt foarte bune. M-a strâns de mână extrem de tare, a deschis ochii şi i-a curs lacrimă", a spus Mărioara Andreica, mama lui Daniel Borgovan pentru Observator.

Mama lui Daniel Borgovan: Exista dovezi!

Ea spune că există dovezi care ar arăta că sportivul a fost bătut.

"Exista dovezi din câte știu că nu sunt leziuni numai din căzătură, ci sunt leziuni şi lovituri puternice de mână de om. Eu cred că a fost o gaşcă organizată", a mai spus femeia.

Poliţiştii i-au audiat deja pe prietenii sportivului, iar acum încearcă să să afle dacă tânărul a fost împins intenţionat pe scări sau dacă a fost vorba despre un accident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel