Cavani, curtat cu o sumă fabuloasă de campioana Franței

cavani la psg
cavani la psg

Campioana Franței, Paris Saint-Germain, îi face concurență lui Real Madrid licitând 50 de milioane de lire sterline pentru atacantul lui Napoli, uruguaianul Edinson Cavani, potrivit The Guardian.

După ce tehnicianul parizienilor, Carlo Ancelotti, a ales să antreneze Real Madrid, PSG încearcă disperată să-i găsească un înlocuitor italianului înainte de a apela la Laurent Blanc, a cincea sau a șasea lor opțiune.

Cavani, care a marcat 29 de goluri în sezonul trecut din Serie A, este dorit de echipe din Spania, Anglia și, mai nou, Franța, dar multe formații sunt speriate de clauza de reziliere enormă a contractului semnat de urguaian cu Napoli: 63 de milioane de euro. Manchester United și Chelsea i-au făcut ochi dulci lui Cavani, dar șeful lui Napoli, Aurelio de Laurentius, a refuzat să reducă suma din contractul atacantului. Cel mai puternic pretendent rămâne Real Madrid, care vrea să achiziționeze vârful mai ales după jocul acestuia de la Cupa Confederațiilor.

Deși nu au existat confirmări oficiale, informații venite din Franța arată că agentul lui Cavani (a cărui contract cu Napoli expiră în 2017), Perpaolo Triulzi, s-a întâlnit, luni, la Paris, cu directorul tehnic al PSD, Leonardo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel