Cătălin Măruță și Andra, o poveste magică de iubire, începută sub semnul prieteniei

Este clar că Andra și Cătălin formează unul dintre cele mai trainice și frumoase cupluri din România. S-au cunoscut și descoperit pe parcurs.

Totul a început cu o prietenie și s-a transformat într-o poveste romantică de iubire. Se știau de mult, se întâlneau la diverse evenimente, nu se vedeau că doi iubiți, dar se pare că destinul le-a rezervat șansa de a deveni iubiți și a avea o căsnicie fericită. Nu a fost dragoste la prima vedere, ci cunoașterea încet, încet a unuia despre celălalt i-a adus împreună. Dragostea și faptul că și-au dat seama că tot universul se învârte în jurul găsirii dintre ei i-au făcut să știe că sunt sortiți să fie un cuplu ideal.

A avut emoții la prima întâlnire, de cum s-a îmbrăcat și dacă o să fie la înălțimea așteptărilor ei


A urmat și o întâlnire, undeva la mare. După ce și a ales o ținuta simplă, o cămașă albă și niște pantaloni clasici, a mers la întâlnirea cu Andra care a apărut într-o rochie superbă de vară, cum mărturisește vedeta de televiziune. A invitat-o la masă la restaurant, au comandat caviar și alte feluri de mâncare sofisticate, dar chiar dacă solista a zis că îi place tot, Cătălin și a dat seama cu nu prea a fost încântată. A urmat o plimbare romantică pe plajă seară târziu și întrebarea Andrei, "Știi să faci cartofi prăjiți, că mie îmi plac foarte mult, l-a dat gata pe Cătălin. Și de aici, putem spune că a început descoperirea sentimentelor și a poveștii lor de iubire. Una profundă și specială.

Se ajută reciproc în cariere, iar cei doi copii sunt cea mai mare bucurie pentru ei


Permanent s-au ajutat și sprijinit în carieră. Andra e mai romantică, sensibilă, implicată în rolul de soție și mamă, dar și ca artistă. Cătălin e mai pragmatic, matur, sigur pe sine, ceea ce a atras-o pe Andra la el și și-a dat seama că este bărbatul pe care l-a visat și așteptat. La soția sa, Cătălin a precizat că-i place simplitatea, franchețea și frumusețea ei sufletească. Sunt căsătoriți de 11 ani, după o relație de câțiva ani. Au avut o nuntă intimă și elegantă alături de familie și prieteni. Se consideră fericiți că s au întâlnit.

Au doi copii, David care are 9 ani și Eva care are 5 ani și o urmează în carieră pe mama sa, având un vlog al ei care se bucură de succes. Faptul că sunt părinți e cel mai important și asumat lucru pentru cei doi soți. Se văd îmbătrânind împreună, înconjurați de mulți nepoți și o carieră de succes în continuare a cântăreței.

Acasă își încarcă bateriile fiecare. Sunt familia ideală. Se joacă puzzle cu cei mici, el gătește, Andra mai repetă și cânta în casă, în timp ce micuții aleargă prin toată casa. Deseori, Cătălin îi face declarații de dragoste și îi spune des ”Te iubesc”, impresionând-o cu mici cadouri. Nici Andra nu se lasă mai prejos și îl dă gata pe bărbatul ei cu tot feluri de gesturi de tandrețe și de suflet. Se văd îmbătrânind împreună, înconjurați de mulți nepoți care se joacă, un șemineu și o casă mare și cochetă. Andra se vede o cântăreață de succes, muzica fiind unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața sa și care i-a adus cele mai aparte bucurii. Se văd, în mod clar, o familie unită alături de rude și persoanele cele mai importante din viață lor. O casă plină de iubire și dăruire. E clar că profunzimea iubirii lor e cea mai de preț comoară pe care au avut șansă să o găsească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel