Cătălin Măruță face lumină după ce BIANCA LĂPUȘTE a născut

Toată lumea credea că Marius Moga a devenit luni tată, dar iată că adevărul este altul. Cătălin Măruță l-a dat de gol. Bianca Lăpuște a născut săptămâna trecută, nu aseară, așa cum s-a scris în presă.

"De curand, a intrat in Clubul Taticilor si bunul meu prieten Marius Moga. Sotia lui, Bianca, a nascut o fetita sanatoasa, frumoasa si - sunt absolut convins ca timpul o va dovedi -talentata. Cand m-a sunat saptamana trecuta sa ma anunte ca a venit pe lume copilul lor am simtit emotia din vocea lui si am retrait si eu sentimentul unic pe care il ai cand devii parinte. Ne cunoastem de peste 15 ani, cand aveam amandoi parul lung si vise mari, iar astazi parul e mult mai scurt si visele... au devenit realitate.

[citeste si]

As vrea sa ii transmit niste ganduri lui Marius, la acest inceput de drum. Iubirea si grija pentru copiii tai te schimba profund. In bine, daca nu era clar. Marius a fost mereu si este un om foarte ambitios, dar ipostaza de tata il va face sa lupte si mai mult, daca asa ceva e posibil, pentru a arata cat talent are si pentru a-i oferi copilului lui tot ce e mai bun.

(w670)

Sper ca fetita sa mosteneasca onestitatea si generozitatea parintilor si sa invete de la ei ca trebuie sa muncesti mult ca sa iti atingi potentialul, si arati altora si tie insuti de ce esti in stare. Marius si Bianca, sa aveti grija de voi ca sa puteti avea grija de fata voastra. Si oricand aveti nevoie de ceva, stiti unde ma gasiti. Si exact asa cum ti-am spus mereu: Asta e cel mai mare HIT al vietii tale", a scris pe pagina sa de Facebook Cătălin Măruță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel