Cât primeau Andra și Măruță, în 2015, pentru un Revelion

Andra, în noaptea dintre ani, la Buzău, pentru spectacol, a primit 20.000 de euro. Precizăm că evenimentul de Revelion 2018 a fost prezentat de Cătălin Măruță.

Tariful lor a crescut din 2015 și până astăzi. În urmă cu doi ani, familia Măruță pleca acasă, de Revelion, cu 20.000 de euro, adică 14.000 de euro încasa Andra din două prestaţii artistice, iar soțul, pentru prezentarea evenimentului, 6.000 de euro. Acum, familia Măruță, doar de la Buzău, adică pentru o cântare, a încasat 20.000 de euro. Andra a fost pe scena din Piața Daciei la miezul nopții, după ce, mai devreme, cântase la București.

În orice caz, spectacolul susținut de Andra la Buzău a fost apreciat. Vedeta a primit multe comentarii din care reiese că unii oameni au fost de-a dreptul încântați de prestația ei.

[citeste si]

"Un vis devenit realitate.. Te am vazut in sfarsit cat esti de minunata, speciala, nu am cuvinte sa iti descriu cat de multa TE IUBESC... De la Buzau.... Aaa si nu in ultimul rand va rog sa aveti grija de familia minunata pe care o aveti..."; "La multi ani! Ati fost foarte frumosi mi-a plăcut foarte mult,va mai asteptam la Buzau cu mare drag! Imi sunteti foarte dragi si iubesc piesele tale va pup si va doresc multa fericire si sanatate!" - sunt doar două dintre comentariile primite de Andra pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel