Cântărețul Ed Sheeran are COVID-19

Instagram - @teddysphotos
Instagram - @teddysphotos

Cântărețul Ed Sheeran a anunțat că a fost testat pozitiv la infecția cu COVID-19. 

Ed Sheeran spune că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv pentru Covid-19, titrează BBC. Muzicianul de top a comunicat într-o postare pe pagina sa de Instagram că va continua să acorde interviuri și va susține spectacole organizate de acasă.

Sheeran, care locuiește lângă Framlingham în Suffolk, a transmis: ”Îmi cer scuze de la orice persoană pe care am dezamăgit-o, rămâneți în siguranță pe toată lumea”.

Săptămâna trecută, artistul a cântat la Londra, ca parte a premiilor inaugurale Earthshot Prize, găzduite de Ducele și Ducesa de Cambridge. În postarea sa, Sheeran a spus: ”Hei toată lumea, acesta este un mesaj rapid pentru a vă spune că, din păcate, am fost testat pozitiv pentru COVID-19, așa că acum mă izolez și urmez ghidurile guvernamentale”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ed Sheeran (@teddysphotos)

Interviuri și concerte de acasă

„Înseamnă că acum nu pot continua cu angajamentele în persoană, așa că voi face cât mai multe dintre interviurile/concertele planificate din casa mea.” a spus Sheeran

Noul său album urmează să fie lansat vineri.

Ca parte a promoției, Sheeran urma să se alăture lui Zane Lowe de la Apple Music săptămâna viitoare pentru a cânta melodii de pe albumul său și pentru a răspunde la întrebări venite de la fani.

Te-ar mai putea interesa și: Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a, după cel mai SCUMP DIVORȚ din UK

Un album înregistrat de Ed Sheeran la 13 ani se vinde pe o sumă IMENSĂ

Conform BBC, vânzătoarea CD-ului a cumpărat albumul „Spinning Man” de la mama cântărețului britanic, în orașul natal al lui Sheeran, în 2005. Expertul Paul Pairweather a transmis că demo-ul arată „dedicarea” părinților lui Ed Sheeran și ar putea aduce 20.000 lire împreună cu al doilea CD al lui, „The Orange Room”.

Vânzătoarea a transmis că dorește să rămână anonimă și a spus că a cumpărat înregistrările pentru că dorea să susțină artiștii locali. Totuși, cântărețul britanic nu a dorit ca alte persoane să fie în posesia CD-urilor și deține 19 din cele 21 de exemplare.

Mai poți citi și: Cele 10 melodii preferate ale Reginei Elisabeta a II-a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel