Kirsty Bertarelli, mai bogată decât Regina Elisabeta a II-a, după cel mai SCUMP DIVORȚ din UK

Facebook - Kirsty Bertarelli
Facebook - Kirsty Bertarelli

Milionara britanică Kirsty Bertarelli a divorțat, primind o avere considerabilă în urma partajului. 

Kirsty Bertarelli, în vârstă de 50 de ani, este model, compozitoare și cântăreață cunoscută în Marea Britanie. Aceasta a detronat-o pe Regina Elisabeta din topul celor mai bogate femei cu averea pe care a strâns-o, scrie peroz.ro

După un mariaj de 21 de ani, aceasta s-a ales cu o avere consistentă. Totul a avut loc în mare secret, presa aflând despre divorțul celor doi abia după închierea procesului. Alături de fostul soț, multimilionarul Ernesto Bertarelli, artista are 3 copii. 

”Cu tristețe, Ernesto și Kirsty Bertarelli confirmă că au divorțat.”, a declarat purtătorul lor de cuvânt pentru Daily Mail.

Ernesto și Kirsty Bertarelli se numărau printre primele cupluri cu cea mai mare avere din Marea Britanie, ocupând locul 14. Valoarea estimată a averii este de 9,2 miliarde de lire sterline. 

Se pare că cei doi soți s-au separat amiabil, iar ea a primit 350 de milioane de lire sterline, care se adaugă la averea artistei. Până la acest moment, acesta este cel mai scump divorț de pe tărâm britanic. Acum artista este mai bogată decât regina Elisabeta, care are o avere estimată la 365 milioane de lire sterline, dar și decât staruri ca Mick Jagger (310 milioane de lire sterline), Ed Sheeran (220 milioane de lire sterline) și Adele (140 milioane de lire sterline).

Citește și: Adele a vorbit despre propriul divorț

Adele a rupt tăcerea despre divorțul de Simon Konecki, amintindu-și de momentul sfâșietor, când fiul lor, Angelo, l-a întrebat: „Nu-l mai iubești pe tatăl meu?”. Cântăreața, în vârstă de 33 de ani, și CEO-ul filantrop, Simon, în vârstă de 47 de ani, au anunțat că vor merge pe căi separate în aprilie 2019, Adele depunând documente în instanță cinci luni mai târziu.

Cei doi au fost iubit și iubită timp de 7 ani, apoi în timpul mariajului de doi ani, l-au conceput pe fiul lor Angelo. 

Vorbind cu American Vogue în primul ei interviu din ultimii cinci ani, Adele a dezvăluit că speră că noul ei album, în care cântă despre divorțul ei, îl va ajuta pe Angelo să înțeleagă ce s-a întâmplat când va fi mai mare.

Vezi mai mult aici: Adele vorbește despre divorțul de fostul său soț. Acum spune ADEVĂRUL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel