CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Lupescu, în Grupul de Studiu Tehnic al FIFA pentru Cupa Mondială

lupescu
lupescu

Fostul internațional român Ionuț Lupescu, în prezent director tehnic la UEFA, a fost inclus în Grupul de Studiu Tehnic al FIFA, care va analiza toate cele 64 de partide ale Cupei Mondiale din Brazilia și din care fac parte experți în fotbal din întreaga lume, informează FRF.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Începând cu anul 1966, Grupul de Studiu Tehnic al FIFA a monitorizat toate meciurile de la turneele internaționale și a identificat ultimele tendințe în fotbal, scrie Agerpres.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Analizele și informațiile membrilor Grupului de Studiu Tehnic al FIFA vor fi centralizate într-un raport ce va fi distribuit tuturor membrilor afiliați FIFA, care îl vor putea utiliza apoi pentru educație și formare.

VEZI ȘI: CUPA MONDIALĂ FIFA BRAZILIA 2014. TVR, schimbare majoră

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. 'Principalul nostru obiectiv este îmbunătățirea continuă a jocului de fotbal', a spus Jean-Paul Brigger, coordonatorul Diviziei Tehnice a FIFA.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Alături de românul Ionuț Lupescu, din Grupul de Studiu Tehnic al FIFA mai fac parte Gerard Houllier (Franța), Raul Arias (Mexic), Gabriel Calderon (Argentina), Ricki Herbert (Noua Zeelandă), Abdel M. Hussein (Sudan), Kwok Ka Ming (Hong Kong), Gines Melendez Sotos (Spania), Tsuneyasu Miyamoto (Japonia), Sunday Oliseh (Nigeria), Mixu Paatelainen (Finlanda), Jaime Rodriguez (El Salvador) și Theodore Whitmore (Jamaica).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel