Campioana olimpică Dawn Harper Nelson revine pe pistă după ce a devenit mamă

Atleta americană Dawn Harper Nelson, campioană olimpică la 100 m garduri în 2008, care s-a retras din activitate în urmă cu un an, pentru a deveni mamă, a anunţat că revine pe pistă, în vederea participării la JO 2020 de la Tokyo, informează AFP.

Harper Nelson (35 ani), care a adus pe lume o fetiţă în luna aprilie, a continuat pregătirea fizică în timpul sarcinii sale şi a revenit pe pistă la o lună după ce a născut.

"Toate femeile pe care le-am cunoscut în viaţa mea mi-au spus că au renunţat la visurile lor după ce au devenit mame. Când am avut-o pe fiica mea, am privit-o şi îmi amintesc că mi-am spus: 'am încă această dorinţă de a alerga', a explicat atleta într-un articol publicat pe site-ul oficial al Comitetului olimpic american (USOC).

"Şi nu vreau să spună, atunci când se va uita la cariera mea: 'mama mea spunea mereu că voia să continue să alege, dar s-a oprit din cauza mea, a adăugat campioana americană, pregătită de soţul ei, Alonzo Nelson.

Dawn Harper Nelson a a cucerit aurul la Beijing, în 2008, iar patru ani mai târziu, la Londra, a obţinut medalia de argint. În 2017, ea s-a clasat pe locul secund la Campionatele Mondiale de la Londra.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel