Câinele perfect pentru tine, în funcție de zodie

Foto Pexels
Foto Pexels

Oricine a avut grijă de un patruped ştie cât de multă iubire poate oferi şi cât de repede câştigă statutul de „membru” al familiei. Te-ai gândit vreodată care e câinele perfect pentru zodia ta? 

Berbec: Ciobănesc german

Fiind primul semn al zodiacului și un semn de foc asertiv care ia inițiative, personalitatea ta este oglindită de ciobănescul german. Condus de Marte, Zeul Războiului, Berbecul este gata de acţiune, la fel ca această rasă orientată spre misiune.

Taur: Basset Hound

Taurul este condus de Venus, planeta plăcerii, și este cunoscut pentru că este un mare fan al relaxării, la fel ca acest echivalent canin care adoră un pui de somn dulce.

Gemeni: Russell Terrier

Dacă te-ai născut sub acest semn de aer sociabil și vorbăreț, de multe ori zumzăi de la un lucru la altul. Gemenii sunt foarte comunicativi, fiind conduși de mesagerul Mercur. De aceea s-ar putea să te înţelegi foarte bine cu această rasă de câine. Este un patruped curios căreia îi plac trucurile şi sunt cunoscuți pentru că sunt foarte vocali și inteligenți.

Rac: Collie

Ca un semn de apă sentimental, grijuliu, care poate înţelege emoțiile altora și are aptitudinea de a oferi sprijin cald și iubitor la fiecare pas, te-ai putea înţelege de minune cu acest căţel.  

Continuarea pentru celelalte zodii, AICI!

Citește și...

Mercur în Leu, 19 iulie - 4 august 2022

„Pe 19 iulie, Mercur își începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 4 august. Mercur va face careu cu Nodurile Lunare, deci vom fi obligați să schimbăm modul în care gândim. Comunicăm cu încredere, curaj, îndrăzneală. Nu vom fi preocupați de a comunica detaliile, ci mai degrabă de tabloul de ansamblu. Acest tranzit va fi nemaipomenit pentru cei care lucrează în vânzări, domenii creative sau educație”, a transmis astrologul Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel