Buzărnescu, scandal în WTA. Acuzată că a încasat nedrept o sumă uriașă

Mihaela Buzărnescu a fost reclamată la WTA după ce sportiva noastră s-a retras de la US Open 2018 cu două ore înaintea meciului de debut. 

Luxemburgheza Mandy Minella (32 de ani, 144 WTA) s-a plâns că a ratat un loc pe tabloul principal deoarece Mihaela s-a retras înainte de startul primului meci.

Antrenorul sportivei din Luxemburg, Tim Sommer, spune ca totul a fost o manevră pentru ca Mihaela să încaseze jumătate din suma oferită jucătoarelor care evoluează în turul inaugural, informează Digi Sport. Concret, jucătoarea noastră a fost accidentată suficient de grav încât n-ar fi trebuit să se înscrie pe tabloul principal.

I-am contactat pe cei de la WTA și mi s-a spus că Buzărnescu este la New York și încearcă să se recupereze. A scris și ea pe Twitter asta. Am întrebat un doctor și pe fizioterapeutul nostru dacă este posibil să joci cu ligamentul afectat și mi-a zis că nu este nicio șansă, că durează între șase și opt săptămâni până când revii la normal. Am contactat WTA din nou și nu mi se pare normal ca atunci când ai un diagnostic și știi că ești accidentată să te mai înscrii la concurs", a spus Tim Sommer, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel