Buzărnescu, accidentare. Svitolina: Am fost șocată. Nu știam ce să fac

Tenis
Tenis

Mihaela Buzărnescu s-a accident în timpul meciului cu Elina Svitolina. Sportiva din Ucraina a reacționat și pe Twitter, după abandonul jucătoarei.

Mihaela Buzărnescu a abandonat în turul al doilea al turneului WTA de la Montreal, Canada, în timpul meciului cu ucraineanca Elina Svitolina, cap de serie numărul 5. Reprezentanta ţării noastre a suferit o entorsă la piciorul drept, în cursul setului al treilea, la scorul de 6-3, 6-7 (5/7), 4-3 în favoarea adversarei sale.

Cu ochii în lacrimi, a primit îngrijiri medicale la marginea terenului, înainte de a fi scoasă din arenă într-un scaun cu rotile, în aplauzele spectatorilor.

Svitolina, mesaj

„Îmi este foarte greu să văd jucătoare care se accidentează atât de rău pe teren. Îi doresc lui Miki Buzărnescu o recuperare rapidă. Rămâi puternică!", a fost mesajul sportivei Elina Svitolina.

„A plouat un pic, dar nu cred că din cauza condițiilor terenului s-a accidentat. Și-a sucit glezna, nu a alunecat. Am fost șocată să o văd cu asemenea dureri. Nu știam ce să fac pentru a o ajuta. E cea mai gravă accidentare pe care am văzut-o în carieră. Glezna creștea și se înroșea", a spus Svitolina în cadrul unei conferințe de presă.

Buzărnescu, primul titlu WTA din carieră

Amintim că Mihaela Buzărnescu a cucerit duminică primul titlu WTA din cariera sa, în turneul de la San Jose, California, succes care a propulsat-o pe locul 20 în ierarhia mondial, cel mai înalt pe care l-a atins până acum în circuitul profesionist. Pentru participarea la competiţia din Canada, Buzărnescu a fost recompensată cu un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel