Director într-o companie de stat, 40.000 lei salariu

Directorii Hidroelectrica ar putea să ajungă la o remunerație extraordinară, formată din două părți: una fixă și una variabilă.

Hidroelectrica este una dintre cele mai profitabile companii locale. Societate comercială pe acțiuni cu capital integral de stat, aflată sub autoritatea Ministerului Economiei, Hidroelectrica are ca obiect de activitate producția de energie electrică și furnizarea de servicii în domeniul hidroenergiei. La atâta activitate sunt necesri și conducători. Cinci directori are Hidroelectrica, fiecare cu 20.000 lei net salariu, după cum relevă România TV. Dacă vor rămâne în continuare în aceste funcții, ei vor fi indiați de majoritatea românilor.

[citeste si]

E posibil să se dubleze

În scurt timp va fi stabilit bugetul. În funcție de mărimea acestuia va fi desemnat și corpul de conducere, personalul cre va face parte din management. Printre propunerile existente se numără și aceea ca salariul să aibă două părți. Una fixa, alta variabilă. Cea de a doua va fi egală cu prima. Astfel încât, dacă actualii directori rămân în funcție, ei ar putea să ajungă să li se dubleze salariul. Și să ia 40.000 lei bani în mână în fiecare lună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel