BRD și proiectul CONTEMPORANII anunță expoziția INSULA ETERNEI PRIMĂVERI

BRD Groupe Société Générale și Proiectul Contemporanii au plăcerea de a anunța repunerea pe simeze a expoziției "Insula Eternei Primăveri", în perioada 11 noiembrie – 5 decembrie 2014.

VEZI ȘI: VLAD CIOPLEA, interviu despre proiectul "100 Friends". Poveștile unor oameni de succes surprinse în imagini-FOTO

Vernisajul expoziției se va desfășura pe 11 noiembrie la ora 18:30, la parterul Turnului BRD din B-dul Ion Mihalache nr.1-7.

În noua versiune, expoziția va reuni 30 de lucrări de pictură sub semnătura unor nume definitorii pentru contextul cultural românesc: Dorin Coltofeanu, Teodora Coltofean, Ion Grigorescu, Ruxandra Grigorescu, Christian Paraschiv și Mihai Sârbulescu.

Temele operelor expuse sondeaza necuprinsul oceanului, amețitorul aliaj munte-vulcan și mare, mirifice felurimi florale, versanți abrupți împăduriți de vegetație nebună, în esență rezultatul contactului pe care l-au avut cei șase artiști în tabăra de pictură organizată în cadrul Proiectului Contemporanii "Madeira, Insula Eternei Primăveri".

Evenimentul se înscrie în tradiția BRD de a pune la dispoziția artiștilor plastici – pictori, sculptori sau graficieni, tineri sau consacrați, spațiul expozițional de la parterul sediului său central.

În cei peste 10 ani de la inaugurarea Turnului BRD, în foaier au expus numeroși reprezentanți ai noului val dar și artiști ajunși la maturitate. Expoziția poate fi vizitată în perioada 11 noiembrie – 5 decembrie 2014, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-17:00. Accesul în spațiul Turnului BRD se va face în baza actului de identitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel