BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP, veste excelentă înainte de meciul din turul 1

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. SIMONA HALEP a primit o veste excelentă înainte să joace în turul 1 de la BRD BUCHAREST OPEN, unde românca de pe locul 3 WTA este principala favorită.

Vezi și: Veste proastă pentru fanii tenisului și ai Simonei Halep


BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. SIMONA HALEP urma să o întâlnească în turul 1 de la BRD BUCHAREST OPEN pe Kristina Mladenovic (103 WTA), jucătoare în fața căreia românca pierduse în acest an, în primul tur de la Paris, scor 7-6 (1), 6-4.  

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. Puternica jucătoare din Franţa a anunţat însă că nu va mai participa la prima competiţie WTA organizată în România, transmite prosport.ro.

Citește și: BILETE BRD BUCHAREST OPEN: Ce PREȚ au BILETELE și cum pot fi CUMPĂRATE


BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. În aceste condiții, SIMONA HALEP va juca, miercuri, cu un lucky loser, Indy De Vroome (Olanda, locul 190 WTA). Olandeza a pierdut în turul trei al calificărilor de la BRD BUCHAREST OPEN, în faţa Sesilei Karatantcheva (a treia favorită), scor 7-5, 6-2, şi nu a câştigat niciun meci pe tabloul principal al vreunui turneu WTA în 2014. 

BRD BUCHAREST OPEN. SIMONA HALEP. Indy De Vroome (18 ani) este jucătoare de mâna dreaptă şi a început să joace tenis la 5 ani. Suprafaţa ei favorită este hardul şi până în prezent nu a jucat pe tabloul principal al vreunui turneu WTA desfăşurat pe zgură. În toată cariera a câştigat trei titluri Futures la simplu. Tânăra olandeză impresionează printr-un serviciu puternic şi o lovitură solidă de forehand, adaugă sursa citată.

Vezi și: BRD BUCHAREST OPEN: SIMONA HALEP, principala favorită. Ce nume de top vin la BUCUREȘTI între 5 și 13 iulie

Halep, dezamăgită de tragerea la sorți

"Cred că noi româncele avem cele mai grele meciuri de deschidere. Mladenovic este o adversară foarte puternică, m-a bătut deja o dată anul acesta la Paris. Are un serviciu foarte bun şi foarte puternic, trebuie să returnez bine şi să mă mişc şi mai bine. De fapt, trebuie să îmi fac jocul meu", a declarat SIMONA HALEP la conferința de presă susținută înainte de începerea BRD BUCHAREST OPEN.

Citește și: TABLOU BRD BUCHAREST OPEN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel