Brățări de triaj epidemiologic, vândute online participanților UNTOLD. Erau furate dintr-un centru de testare

Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Free-Photos de la Pixabay

O femeie a vândut pe Internet, la negru, brățări de triaj pentru persoane testate negativ la Covid-19. Clienții vizați erau participanții la UNTOLD. 

O femeie a vândut online, pentru Untold, brățări de triaj pentru persoane testate negativ la COVID-19. Brățările erau furate dintr-un centru de testare.

Polițiștii din Cluj-Napoca au început verificări, după ce au fost sesizați de către reprezentanții Untold că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o femeie oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ la COVID-19.

A fost identificată femeia care vindea brățările nedestinate comercializării. Poliția Cluj spune că erau furate de la centrul de testare de pe strada Splaiul Independenței din Cluj-Napoca, transmite Mediafax.

„În cursul zilei de ieri, 10 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca -Secția 1 Poliție au demarat verificări, în urma unei sesizări primite din partea reprezentanților festivalului Untold, despre faptul că, pe o platformă de socializare online, a fost observat un anunț prin care o persoană de sex feminin oferea spre vânzare brățări de triaj epidemiologic, pentru persoane testate negativ cu virusul Covid-19. Au fost derulate cu operativitate activități, fiind identificată persoana care ar fi pus spre vânzare brățările nedestinate comercializării, constatându-se faptul că acestea ar fi fost sustrase de la Centrul de testare al virusului Covid-19, situat pe strada Splaiul Independenței, din municipiul Cluj-Napoca. Sunt continuate cercetările privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, se arată în comunicatul IPJ Cluj, potrivit monitorulcj.ro.

EXCLUSIV / UNTOLD 2021. Imaginile care nu s-au văzut la TV. Cozi de sute de metri / GALERIE FOTO

VEZI ȘI: Untold a început bine - 14 participanți, prinși cu stupefiante

În ziua inaugurală a Festivalului UNTOLD, de la Cluj Napoca, jandarmii şi poliţiştii clujeni au depistat 14 cazuri în care persoane au încălcat prevederile legii privind traficul şi consumul de droguri, scrie Ziarul Unirea

„S-a încheiat prima zi a festivalului, fără a fi înregistrate evenimente deosebite. Participanţii au retrăit bucuria spectacolului şi au dansat pe ritmurile muzicii.

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca care au acţionat cu ocazia desfăşurării festivalului UNTOLD 2021 au constatat un număr de 8 infracţiuni care vizează încălcări ale Legii 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi 4 sancţiuni contravenţionale aplicate la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. (Știrea, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel