Urmărește emisiunea live


Box: România are opt pugilişti în semifinalele Europenelor de juniori de la Galaţi

România a calificat opt pugilişti în semifinalele Campionatelor Europene de box pentru juniori găzduite de Patinoarul Dunărea din Galaţi, după ce trei sportivi au obţinut victorii, marţi, în sferturile de finală. 

Cei opt medaliaţi sunt Cristinel Costel Măzăreanu (cat. 46 kg), Eusebiu Iulian Tîrzoman (50 kg), Adrian Florin Preda (54 kg), Cosmin Daniel Hermeziu (70 kg), Mihaela Cristina Ciobanu (57 kg), Beatrice Melania Moldovan (70 kg), Elena Alexandru (80 kg) şi Mariana Mărăcine (+80 kg), ultimele două fiind calificate direct în această fază.

Marţi, în sferturile cat. 46 kg, Cristinel Costel Măzăreanu l-a întrecut la puncte (3-2) pe englezul Frank Varey şi va boxa pentru calificarea în finală cu germanul Malik Shadalov, pe 31 mai. În limitele cat. 54 kg, vicecampionul european Adrian Florin Preda a dispus de letonul Matvejs Prokudins tot la puncte (3-2) şi îl va înfrunta în penultimul act pe suedezul Alexander Fredriksson, în data de 31 mai.

Eusebiu Iulian Tîrzoman a câştigat clar la cat. 50 kg în faţa spaniolului Juan Moreno Pantoja, la puncte (5-0), şi se va confrunta în semifinale cu bulgarul Radoslav Simeonov Rosenov, pe 31 mai. În competiţia feminină, Diana Florentina Brînză a fost învinsă prin KO tehnic în repriza a treia de poloneza Julia Szeremeta, în sferturile cat. 50 kg. La cat. 54 kg, Andreea Antonela Alecu a cedat la puncte (0-5) în sferturile de finală în faţa irlandezei Aaliyah Anais Butler.

La cat. 70 kg, Elena Roberta Pantelică a pierdut prin KO tehnic în prima repriză în faţa rusoaicei Natalia Zavialova, iar la cat. 75 kg, Roberta Georgiana Andrei a fost învinsă de poloneza Barbara Marcinowska, la puncte (5-0), în sferturile de finală. România a aliniat un lot de 26 de pugilişti la Europenele de juniori, 13 la băieţi şi 13 la fete. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel