Box: Manny Pacquiao: Nimeni nu mă intimidează, iar Thurman ar trebui să-i respecte pe cei mai mari

Boxerul Manny Pacquiao, campionul mondial WBA la welter, a fost deranjat de afirmaţia adversarului său din 20 iulie, Keith Thurman, care susţine că îl va determina pe filipinez să se retragă, şi i-a transmis americanului că după douăzeci de ani în ring nimeni nu-l mai intimidează, relatează Reuters.

Thurman, 30 ani, cu 29 victorii în palmares, dintre care 22 înainte de limită, a declarat marţi la New York că intenţionează să pună capăt carierei filipinezului în box. El a spus nişte lucruri înainte de luptă, dar îi voi trimite un mesaj în ring să ştie exact cu cine luptă, va afla asta, a declarat Pacquiao, 40 ani, campion mondial la opt categorii diferite, într-o conferinţă de presă la Beverly Hills (California) pentru promovarea meciului, scrie Agerpres.

Nimeni nu-mi poate dicta când să mă retrag. Sunt în acest sport de douăzeci de ani. Nimeni nu mă intimidează. Thurman ar trebui să arate respect pentru cei mai mari ca etate şi în special pentru acest vârstnic. Dacă înţelegi istoria boxului, ştii că timpurile se schimbă. Boxul e într-o nouă eră. Când va veni 20 iulie, Pacquiao va dispărea. Va rămâne mereu în istoria sportului, dar voi face ce i-a făcut Pacquiao lui Oscar de la Hoya.

Sunt nerăbdător să fiu tipul care îi arată unde este ieşirea lui Manny Pacquiao, a spus marţi Thurman, care a făcut aluzie la meciul din 2008, în care filipinezul l-a învins pe De La Hoya. Pacquiao, 61 victorii, 7 înfrângeri şi 2 egaluri, se înfruntă pentru un al doilea meci consecutiv cu un boxer mai tânăr cu 10 ani. În ianuarie, senatorul filipinez l-a învins clar la puncte pe fostul campion mondial Adrien Broner, printr-o decizie unanimă la Las Vegas. Thurman este un fost campion mondial WBC la welter, dar care a boxat de două ori după 2016 din cauza unei operaţii suferită la cotul drept.

Pe 26 ianuarie, când Pacquiao l-a învins pe Broner, Thurman a obţinut o victorie convingătoare contra americanului Josesito Lopez. I-am văzut stilul lui Thurman, îi ştiu tehnicile sale şi voi şti cum să-l înving. Să spui prostii înainte de meci, să spui că mă va scoate afară. Îi voi da o lecţie. Îmi place că sunt outsider, aşa am fost toată viaţa. E o motivaţie în plus şi mă încurajează să mă antrenez din greu. Să lupt cu un boxer neînvins mă stimulează, pentru că mă voi bucura când îi voi strica acest această reputaţie. Ceea mai bun de acum va veni şi Keith Thurman nu mă sperie, mă inspiră, a adăugat Pacquiao. Meciul din 20 iulie va avea loc la MGM Grand din Las Vegas. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel