Box: David Benavidez a recucerit titlul mondial la categoria supermijlocie (WBC)

Boxerul american David Benavidez (22 ani) a recucerit titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, de care a fost deposedat în 2018, după un control pozitiv la cocaină, învingându-l prin KO tehnic în repriza a noua pe compatriotul său Anthony Dirrell, în cursul unei galei care a avut loc sâmbătă seara la arena Saples Center din Los Angeles (California), informează CBS Sports.

Arbitrul de ring a decis să pună capăt meciului, după ce Dirrell a suferit o tăietură deasupra ochiului stâng, în urma unei lovituri puternice expediate de adversarul său. Superior la toate capitolele, Banavidez şi-a trecut în palmares a 22-a victorie în tot atâtea meciuri, între care 18 înainte de limită.

Pentru Dirrell (34 ani) acesta este al doilea eşec din cariera sa în 33 de meciuri (30 de victorii şi un egal). În 2017, împotriva lui Denis Douglin, şi în februarie 2019, în faţa turcului Avni Yildirim, el s-a a suferit răni similare, în urma unor lovituri involuntare la cap, dar a reuşit să câştige meciurile respective.

David Benavidez a cucerit prima oară titlul mondial WBC, pe atunci vacant, în urmă cu doi ani, în faţa românului Ronald Gavril, pe care l-a învins şi în meciul revanşă, desfăşurat în februarie 2018. În toamna anului trecut, americanul a fost însă deposedat de centura cu diamante, în urma unui control pozitiv la cocaină. Suspendat pentru o perioadă de patru luni de către Consiliul mondial al boxului (WBC), Benavidez a revenit în ring în luna martie 2019, când l-a învins pe compatriotul său J'Leon Love.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel