Box: Alexandru Ardeleanu şi-a asigurat o medalie la Europenele şcolare din Georgia

Sportivul român Alexandru Ardeleanu şi-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box pentru şcolari de la Tbilisi (Georgia), marţi, după ce l-a învins la puncte pe belarusului Anton Lahinovici (5-0), în sferturile de finală ale cat. 90 kg.

Ardeleanu va boxa pe 9 august, în semifinale, cu irlandezul Adam Folarian Olaniyan. George Alexandru Iliescu (Artrom Slatina) a fost învins la puncte în sferturile cat. +90 kg de georgianul Tariel Şarikadze (5-0), iar Angelo Cristian Covaci (cat. 44,5 kg), de la Gim Mar Strong Oradea, a fost întrecut în sferturi de belarusul Aleksei Gaţakov, la puncte (4-1). Miercuri, în sferturi, vor urca în ring patru români, în sferturile de finală: Valentin Constantin Bîrzan (cat. 76 kg), de la CSM Ploieşti, îl va înfrunta pe moldoveanul Danil Talmazan.

Renato Constantin Gavril (Gym Box Iaşi) îl va întâlni la cat. 62 kg pe italianul Tiziano Guglieman, David Angelo Teodosescu (CSŞ Râmnicu Vâlcea) îl va avea ca adversar la cat. 72 kg pe ungurul Jozsev Balogh, iar Ioan Rareş Moldovan îl va înfrunta pe ungurul Istvan Bari la cat. 54 kg. Andrei Cristian Teodosiu (CSŞ Rm. Vâlcea) are deja asigurată medalia de bronz la cat. 80 kg, urmând să evolueze direct în semifinale, pe 9 august, contra belarusului Kiril Dugar. România, care a aliniat 14 sportivi la masculin, nu are nicio reprezentantă la feminin. Competiţia este deschisă sportivilor născuţi în 2005 şi 2006, la turneu luând parte 78 de fete şi 238 de băieţi din 30 de ţări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel