Bookfest 2018 - Se lansează un roman inspirat din cazul Colectiv

Sâmbătă, 2 iunie (a.c.) la ora 16.00, în cadrul celei de-a XIII-a ediții a Salonului de Carte Bookfest 2018, la standul editurii Rao, va avea loc lansarea romanului Perechea dragoste, perechea moarte de Flaviu George Predescu. 

Cartea este inspirată din tragedia care s-a petrecut la clubul Colectiv în 30 octombrie 2015 și reprezintă prin intermediul ficțiunii dramatica poveste de dragoste a doi tineri care ajung să fie despărțiți prin moarte.

Dedicat persoanelor care au murit, au suferit sau au interacționat cu suferința tinerilor de la Colectiv, romanul reprezintă o variantă imaginativă a unei realități care își arată într-o clipă efectele devastatoare.

„Perechea dragoste, perechea moarte este romanul asupra căruia planează un sentiment de depresie – pierderea cuiva drag și apoi chinuitoarea amintire a vieții obișnuite, ca apoi brusc să vedem că de fapt ceea ce numim obișnuit este de fapt totul. Cred că un roman care să se inspire din marea dramă care s-a petrecut la 30 octombrie 2015 trebuia scris." spune autorul.

Flaviu George Predescu, născut pe 4 februarie 1981 la Cugir, județul Alba, poet și prozator, este membru din 2012 al Uniunii Scriitorilor din România, romanul său anterior, Softul GE, bucurându-se de un notabil succes în lumea literaturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel