Boc: Cred în nevinovăţia lui Apostu şi sper să şi-o demonstreze în faţa instanţei

Preşedintele PDL Emil Boc şi-a exprimat încrederea în nevinovăţia lui Sorin Apostu şi a precizat că are îndoieli cu privire la informaţiile despre legăturile acestuia cu "pepenarii", precizând şi că primarul suspendat al Clujului este un om care-şi iubeşte mult familia şi a modernizat oraşul.

Boc a precizat, la B1Tv, că-l cunoaşte pe Sorin Apostu din 2000. "Eu despre orice coleg am spus că beneficiază de prezumţia de nevinovăţie, cu atât mai mult despre colegul meu trebuie să spun că beneficiază de prezumţia de nevinovăţie. Şi sunt convins că în faţa instanţei de judecată îşi va demonstra această nevinovăţie. Mă îndoiesc că, de exemplu, acele afirmaţii că avea treabă cu pepenarii sunt reale, mă îndoiesc cu sinceritate. Totuşi, am lucrat câţiva ani buni, n-am auzit despre asemenea discuţii", a susţinut premierul.

"Nu ştiu contractele despre care se face referire cu privire la firma de avocatură şi la relaţia cu omul de afaceri, dar sunt convins că, el nefiind în situaţia de a se apăra, de a putea să spună public, partidul s-a comportat aşa cum s-a comportat în raport cu orice, n-am făcut o excepţie, deşi sufleteşte normal, nu-i uşor", a mai completat Boc.

Preşedintele PDL şi-a exprimat convingerea în nevinovăţia lui Apostu. "Cred în nevinovăţia lui şi sper să şi-o demonstreze în faţa instanţei pentru că a fost un om care a avut un rol decisiv în modernizarea Clujului, alături de mine şi de alţi colegi, şi este un om care-şi iubeşte familia, care ţine foarte mult la copii, e un om care cred că-şi va demonstra nevinovăţia", a conchis Boc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel