Ce primar oferă bani în schimbul pozelor

Edilul şef din Sângeorz-Băi a scris pe contul său dintr-o reţea de socializare că e disperat de câtă mizerie s-a adunat.

Primarul oraşului-staţiune Sîngeorz-Băi, din judeţul Bistriţa-Năsăud, Traian Ogâgău, a decis să ofere recompensă câte 50 de lei celor care îi vor trimite fotografii cu persoanele care aruncă deşeuri la întâmplare, după cum relevă Agerpres. Edilul, care a arătat că nu duce lipsă de imaginaţie, a declarat că este îngrijorat de dimensiunea acestui fenomen mai ales pe malurile râului Someşul Mare, care traversează staţiunea.

[citeste si]

Copii, rugaţi să fotografieze

Primarul a lansat iniţiativa pe pagina sa de socializare, în cursul zilei de joi, cerându-le în special copiilor să fie vigilenţi şi să facă astfel de fotografii cu telefoanele mobile. "Ofer 50 lei recompensă celor care îmi trimit, în privat, poze cu cei ce aruncă gunoaie la voia întâmplării. Peste tot este un dezastru! Golesc atelajele de diverse resturi peste tot, pe proprietăţi private, ceilalţi vin la primar ca să le rezolve problema... Catastrofă! Încercăm şi astfel de variante! Toţi copiii au telefoane, zburdă peste tot, îşi fac şi ei un ban de şcoală...! Aştept să mă contactaţi în privat! Aşadar, scoateţi telefoanele şi... împreună reuşim!", a scris Ogâgău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel