De ce a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Soția sa, dezvăluiri: Ieri am făcut 40 de ani de la căsătorie - UPDATE

Foto: Facebook Benone Sinulescu
Foto: Facebook Benone Sinulescu

Ce pensie avea Benone Sinulescu după o viață întreagă pe scenă și cui va rămâne toată averea. Artistul își scrisese testamentul. Soția artistului a făcut primele declarații despre înmormânare.

UPDATE: Benone Sinulescu a murit la 84 de ani, iar în urma lui a lăsat o soție îndurerată, care i-a fost alături 4 decenii. 

"Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut COVID, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem. M-am gândit că suntem bătrâni.

Cu operația de carotida nu este că nu am vrut eu să îl operez. Pur și simplu nu s-a putut. Am trimis analizele la toți medicii. Și mi-au spus ca să îl trec pe tratament, să nu îl supun unui risc, că rămânea pe masa de operație”, a spus Elena Sinulescu, pentru click.ro

Când va fi înmormântat Benone Simulescu

Elena Sinulescu dorește ca Benone Sinulescu să fie aplaudat și văzut pentru ultima dată de public, înainte să fie înmormântat. 

"Acum mă ocup cu o firmă, de înmormântare. În principiu am vrea ca înmormântarea să aibă loc duminică și vrem ca înainte să îl depunem în incinta unei instituții. Dar vă anunț atunci când vom știi exact cum stau lucrurile. Nu-mi pot reveni. Fără el nimic nu mai are sens", a mai spus ea.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor apărute până la această oră, celebrul artist avea mai multe probleme de sănătate și a refuzat internarea în spital, chiar dacă avea o pneumonie care s-a complicat. 

Din câte se pare, lui Benone Sinulescu i s-a făcut rău duminică, iar joi, 18 noiembrie 2021, în jurul orei 14.50, a murit în propria locuință.

Motivul pentru care Benone Sinulescu își făcuse testamentul. Cui a lăsat toată averea

Benone Sinulescu s-a decis să-și facă testamentul în anul 2014, după scandalul pe avere care a apărut după moartea lui Ion Dolănescu între cei doi fii ai acestuia. 

Cunosctul artist lasă în urmă peste 100 de cântece, dar și alte bunuri materiale, printre care mai multe case. De aceea a vrut să-și facă testamentul, pentru a nu exista niciun scandal pe averea sa. Benone Sinulescu a lăsat toată averea soției sale. După ce soția sa nu va mai fi, toată agoniseala cuplului va intra în posesia nepoților, deoarece cei doi nu au copii, potrivit playtech.ro

"Eu şi soţia mea avem reciprocitate… Dacă mor eu, totul îi rămâne ei… Şi drepturile de autor, casele din București, Buzău şi din Arad, banii, toată averea noastră. Şi invers… Doar că soţia mea, fiind inginer chimist, nu are drepturi de autor.

În acest sens, am făcut deja testamentul la notariat. Am preferat să fie ceva gândit din vreme. Drepturile de autor nu le vom lăsa de izbelişte. După ce niciunul dintre noi nu va mai trăi, avem nepoţi. Şi eu, şi nevastă-mea avem familii mari", a povestit Benone Sinulescu la un moment dat.

Soția cântărețului, primele mărturisiri după moartea acestuia

"Am rămas singură, era bine, ne bucuram, dar a făcut o pneumonie de aspirație și s-a dus, n-a vrut să fie dus la spital, de frică, din cauza Covid-19. A murit astăzi, la orele 14.30, îl ducem la o casă mortuară, la o firmă, apoi de aici o să-l ducem la Filarmonica, îl vom înmormânta la Eternitatea. Sunt distrusă de durere. Nu am nevoie de nimic, pe el înapoi nimeni nu îl mai întoarce!", a declarat soția lui Benone Sinulescu, Elena Sinulescu, pentru impact.ro.

”A vrut să se păstreze în inima românilor așa cum arăta el pe scenă” a spus soția artistului despre el, potrivit Digi24. Mai mult, aceasta a spus că Benone Sinulescu a ales ca în ultimul timp să nu mai apară în media, din cauza problemelor de sănătate.

Ce PENSIE avea Benone Sinulescu

După mai bine de 50 de ani de activitate pe scenă, Benone Sinulescu încasa o sumă modestă și neașteptată. 

În ultimul timp, Benone Sinulescu a început să apară din ce în ce mai puțin pe micile ecrane, dar și de pe scenă și asta pentru că a decis să se retragă. În plus, a părăsit agitația din Capitală, s-a mutat în Buzău, în casa părintească și este foarte mulțumit de decizia pe care a luat-o. 

Cu toate că a avut o carieră de mare succes, de mai bine de 50 de ani, pensia lui este una extrem de modestă, spre marea surprinderea a multora. 

Acesta încasa lunar 1.600 de lei, venitul lui fiind rotunjit și de o sumă din partea statului, în valoare de 1.100 de lei, pentru că în anul 2002, Ion Iliescu i-a oferit Crucea națională Serviciul Credincios clasa a III-a, „pentru crearea și transmiterea cu talent și dăruire a unor opere literare semnificative pentru civilizația românească și universală”, iar în 2004, Ordinul Meritul Cultural în grad de Mare Ofițer, Categoria D – “Arta Spectacolului”, „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel