Ben Simmons nu va participa la Cupa Mondială 2019 cu echipa Australiei

 Australianul Ben Simmons (22 ani), coordonatorul de joc al echipei Philadelphia 76ers, care a acceptat o prelungire a contractului pe cinci ani, pentru 170 milioane dolari, cu clubul din liga profesionistă nord-americană de baschet, a confirmat, marţi, că nu va participa cu naţionala ţării sale la Cupa Mondială 2019, optând pentru pregătirea noului sezon din NBA.

Într-un comunicat postat pe Twitter, citat de AFP, starul australian a declarat că nu va participa la Cupa Mondială FIBA din China, între 31 august şi 15 septembrie.

"Am vrut să ştie toată lumea că după ce mi-am consultat reprezentanţii, am luat decizia dificilă de a renunţa la participarea mea la Cupa Mondială din China", a explicat Simmons.

"În cele din urmă, am decis că ar fi preferabil să revin în septembrie la Philadelphia pentru a mă familiariza cu noii mei coechipieri şi să mă pregătesc pentru viitorul sezon din NBA", a adăugat jucătorul.

Agentul jucătorului originar din Melbourne, Rich Paul, declarase recent pentru ESPN că este "improbabil" ca Simmons să joace pentru Australia la Cupa Mondială.

Prima opţiune la draftul (recrutarea tinerilor jucători) din 2016, Simmons a ratat sezonul 2016-2017 din NBA din cauza unei fracturi la piciorul drept, fiind ales apoi cel mai bun debutant (rookie) la finalul sezonului 2017-2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel