Becali, despre "lucruri necurate" în lupta la titlu: Cu noi și-au dat viața, în partea cealaltă au jucat lejer! - Video

Gigi Becali a vorbit despre lupta la titlu. Patronul FCSB susține că arbitrii nu se implică în rezultatele partidelor precum o făceau înainte, dar a precizat unele suspiciuni față de FC Argeș și jocul lor la meciurile cu FCSB și CFR Cluj. 

Becali a vorbit și despre echipa FC Voluntari.

"CFR e o echipă puternică, așa era, acum e puternică. Când spui că e puternică trebuie să iei în calcul viteză de joc, toate la un loc. Să mă ierte cei de la CFR. Nu mai e foarte puternică, e doar puternică. Nu mai au forța să alerge, pressing-ul pe care îl făceau. Nu mai au puterea aia mare.

Noi cu jucătorii tinerii jucăm. Nu există blaturi la arbitrii, doar simpatii. Eu am spsus că nu mai există. dar cum am văzut când se aruncau la egal pe jos cu noi. L-am întrebat pe Pandele. Cred eu că nu au mai fost alte intervenții. Nu le-a mai dat primarul primă. Nu le-a mai dat primă de joc. Nu mă refer la aranjamente.

La partea aia parcă a fost altceva (n.red. cu FC Argeș). Cu noi și-au dat viața să ne rupă picioarele, și cu ei: 'ia-o și dă gol'. La mine să nu se gândească nimeni. Nu accept eu. Vreau să se joace pe drept și corect.

Cine nu respectă regula jocului, nu primește cununa. Cununa sunt cupele europene, banii. Domnul a făcut și m-a învățat ce să fac să nu intru în faliment", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

VIDEO

Citește și - Becali i-a uimit pe jurnaliștii de la New York Times: Am declarat că sunt cel mai bogat din lume / Păi, cum?

George Becali i-a surprins pe jurnaliștii de la New York Times, atunci când a vorbit, într-un interviu, despre averea sa. Patronul FCSB-ului a explicat că nu s-a referit la averea materială, ci la cea spirituală.

'Am dat un interviu la New York Times şi am declarat că sunt cel mai bogat din lume. 'Păi cum?', s-au mirat ei. Păi eu nu mai am nevoie de nimic. Când faci fapta bună, intervine bucuria bucuriilor, fericirea', a declarat Gigi Becali, într-un interviu la Trinitas TV.

În urmă cu câteva săptămâni, Cristi Borcea a spus că averea reală a lui Gigi Becali este aproape de trei ori mai mare decât cea 'oficială'. Fostul acționar de la Dinamo a subliniat că Becali ar avea peste 1 miliard de euro.

'Eu cred că are peste 1 miliard (n.red. de euro), active și bani. Eu nu mă pot compara cu el. Pe el nu-l interesează decât biserica și familia. FCSB este doar o afacere', a declarat omul de afaceri, potrivit Realitatea Sportivă.

Citește și - De ce crede Gigi Becali că FCSB va câștiga campionatul: E geniu! - video

Becali a spus că se bazează pe ”geniul” Octavian Popescu, care va ajuta FCSB-ul să câștige toate partidele rămase de disputat și, implicit, titlul de campioană, în dauna CFR-ului.

”Dacă nu-l am în echipă, mi-e frică, pentru că face diferența, e geniu! E cel mai bun jucător din România la ora asta. E șapte clase peste oricine! O să vedeți că așa e, FCSB campioană datorită lui Tavi Popescu”, a declarat Gigi Becali, la ProX. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel