Bazinul de înot din Focşani găzduieşte al doilea turneu preliminar al Superligii naţionale de polo masculin

Bazinul de înot didactic din Focşani găzduieşte, în perioada 25-27 octombrie, al doilea turneu preliminar al Superligii naţionale de polo pe apă masculin, a informat, marţi, Consiliul Judeţean (CJ) Vrancea.

"Campionatul intern de polo are mai multe faze şi va începe cu un tur preliminar, ce se desfăşoară în două turnee, la Braşov şi Focşani, unde participă următoarele echipe: CSA Steaua Bucureşti BA, CS Rapid Bucureşti, AMEFA Arad, Sportul Studenţesc Bucureşti, Dinamo Bucureşti, CSM Oradea, CSU Politehnica Cluj şi CSM Corona Braşov", se arată într-un comunicat de presă al CJ Vrancea.

Potrivit administraţiei judeţene, competiţia se desfăşoară la Focşani ca urmare a unui parteneriat încheiat între CJ Vrancea şi Federaţia Română de Polo.

În baza aceluiaşi parteneriat, bazinul de înot didactic Focşani a găzduit, pe 12 octombrie, meciul tur România - Germania din barajul de calificare la Campionatul European de senioare din Ungaria din anul 2020, iar în luna aprilie evenimentul "Vrancea County Water Polo Tournament", care a cuprins mai multe meciuri între echipele naţionale de juniori sub 17 ani din România, Republica Moldova, Belarus şi Bulgaria.

Intrarea la meciuri este liberă, în limita locurilor disponibile. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel