Băsescu: Fac apel la Ponta să nu mai terfelească CSAT

Președintele Traian Băsescu a declarat, duminică seară, la B1 TV, că premierul Victor Ponta vorbește de dragul de a vorbi și că așteaptă să depună la Consiliul Superior al Apărării o strategie privind situația din Ucraina.

"Mi-e foarte greu să găsesc motivațiile acestor declarații ale premierului. Vorbește de dragul de a vorbi. Aștept să depună guvernul strategia pentru a fi analizată de membrii CSAT, după care poate fi convocat. Ponta nu a depus niciun fel de strategie la CSAT. Aștept să depună o strategie la CSAT în noaptea asta, iar eu de mâine dimineață anunț în fiecare zi dacă a fost depusă sau nu", a afirmat președintele.

"Fac un apel la Victor Ponta să nu terfelească și această instituție. Face doar propagandă electorală și mă tem că poate introduce această temă de securitate națională într-o dezbatere electorală derizorie. Nu voi permite așa ceva", a precizat el.

"Plus că elegant era să mă sune: "Dle președinte, am următoarele frământări metafizice și aș dori să le prezint CSAT-ului. CSAT nu e club de dezbatere și eu nu mă joc și nici nu o să compromit CSAT ", a completat șeful statului.

"Dacă premierul doreşte să introducă, un regim de urgenţă această temă, trebuie să depună documentul. Pentru că altfel, de ce venim", a mai spus Traian Băsescu.

Citește și: Gâdea, Ursu și Badea îl reclamă pe Băsescu la CCR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel